SPORTURI  »  TENIS  »  MIAMI

SIMONA HALEP - POLONA HERCOG 5-7, 7-6 (1), 6-2 » Halep a reînceput să creadă: „Pot fi din nou numărul 1!”

Foto: Reuters +8   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 martie 2019 23:21

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat azi în optimile de finală de la Miami, după ce a învins-o pe slovena Polona Hercog (93 WTA), scor 5-7, 7-6(1), 6-2, într-un meci care a durat două ore și 45 de minute.

  • Halep o va întâlni în „optimi" la Miami pe Venus Williams (43 WTA), care a eliminat-o tot azi pe Daria Kasatkina (22 WTA), 6-3, 6-1. 
  • 3-3 e scorul meciurilor directe între Simona Halep și Venus Williams. Ultimul joc s-a disputat anul acesta la Australian Open, iar românca s-a impus, scor 6-2, 6-3.

Pentru prima dată de când a pierdut fotoliul de lider WTA, Simona spune că se gândește foarte serios la revenirea în fruntea ierarhiei WTA, unde se află în acest moment Naomi Osaka.

„A fost un meci deosebit de greu, care a durat aproape trei ore. Ea a jucat incredibil. Sunt fericită că am alergat timp de trei ore și am rezistat. Încet-încet îmi găsesc ritmul.

simona halep polona hercog 7 +9 FOTO

Am încredere că voi câștiga fiecare meci. Dacă voi continua așa, am șanse să revin pe primul loc WTA. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin”, a spus Halep după meciul cu Hercog.

 

Vezi și:

SIMONA HALEP - POLONA HERCOG » VIDEO Simona merge în „optimi” la Miami după un meci de aproape 3 ore

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
347655969058390
Ion Popescu  •  25 Martie 2019, 21:38

@argus. Minunat !

argus
argus  •  25 Martie 2019, 17:44

„Pot fi din nou numărul 1!”. Da Doamne! Numai ca, sa fie iar numarul 1, ar trebui sa aiba un antenor care sa-i spuna nu numai "esti ok, stai un pic in spate sau..."! Este nevoie sa vada ca ii lipsesc procedeele tehnice prin care castiga puncte adversarele; ca acestea nu se intepenesc pe linia de fund a terenului, bazandu-se pe aparare (unde Simona cred ca este in primele trei jucatoarea, daca nu chiar cea mai buna). Trebuia (si nu-i tarziu nici acum, desi este in al "12-lea ceas") sa ii arate Simonei ca nu poti fi "acolo sus" daca nu tii cont ca, jucatoare precum Barty, Andreescu, Hsieh, Voundrousova, Pliskova, sunt jucatoare ce se pot baza pe un joc variat (cu veniri la fileu, drop shot-uri, ce le permit lovituri castigatoare ). Altfel, va fi nevoita iar "sa alerge ca nebuna" fara siguranta ca "nu a alergat in zadar". Altfel, declaratii precum "pot sa devin iar.., vreau sa..." s.a., sunt fara acoperire, raman doar declaratii de intentii. Ne raman doar gandurile bune si urari de succes in meciul cu Venus Wiliams!

lapusneanul2
lapusneanul2  •  25 Martie 2019, 12:09
Postat de florianveress pe 25 Martie 2019, 10:09

***, nu te mai băga în seamă cu mine, n-am ce să-ţi răspund ţie, eu îmi spun părerile, care, din fericire, nu coincid cu ale tale! Valea!

prostea, cand iti expui parerile pe un site, exista riscul ca cineva sa-ti demonstreze cat esti de prost...:)

Vezi toate comentariile (46)
Comentează