SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2021

Simona Halep, pregătire cu motoarele la maximum la Australian Open! Ce a anunțat antrenorul: „Va avea meciuri înainte de Grand Slam”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 08:44 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 15:12

Simona Halep, număr 2 mondial, se pregătește intensiv de Australian Open. Cazată la Adelaide, jucătoarea noastră profită din plin de antrenamente. 

  • Halep a jucat finala la Australian Open 2019 și s-a oprit în semifinale anul trecut, când a fost învinsă de Garbine Muguruza.

Ce spune antrenorul Apostu-Efremov: „Avem condiții bune, e important să aibă meciuri”

„Avem condiții foarte bune, cei din Adelaide și-au dat silința. Sunt reguli stricte de securitate. Avem balcon, suntem într-un aparthotel, comparativ cu Melbourne, unde stau în camere de hotel. Din punct de vedere al timpului de antrenament, este același. Nu ne-am antrenat niciodată mai mult. Atmosfera e bună, au fost 7 zile pline fără pauză. Încercăm să profităm de fiecare moment pe care-l avem pentru a ne pregăti. E important să aibă meciuri înainte de un Grand Slam și e o idee foarte bună că aceste turnee există și calendarul a fost făcut în această manieră”, a explicat antrenorul Artemon Apostu-Efremov, citat de digisport.ro

Cum arată apartamentul în care e cazată Simona Halep în Adelaide

foto: majesticmsuites.com.au
foto: majesticmsuites.com.au
foto: majesticmsuites.com.au
foto: majesticmsuites.com.au
foto: majesticmsuites.com.au
+25 FOTO
  • Simona Halep este pe lista preliminară a jucătoarelor care vor evolua începând de pe 31 ianuarie la Melbourne în cele două turnee WTA 500, Gippsland Trophy şi Yarra Valley Classic. Cele care se vor desfășura în săptămâna 31 ianuarie – 7 februarie, premergătoare Australian Open.
  • Australian Open 2021 va începe pe 8 februarie, iar Halep, 29 de ani, este a doua favorită a competiției, după australianca Asleigh Barty.

Citește și alte știri despre Australian Open:

Incendiu puternic în Australia, aproape de locul unde este cazată Simona Halep » Reacția lui Darren Cahill

Horia Tecău, dezvăluiri despre izolarea de la Australian Open + ce spune despre Marcelo Melo, noul său partener

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  28 Ianuarie 2021, 16:41
Postat de Tudor Costea pe 25 Ianuarie 2021, 10:29

Poate tie iti plesneste ceva la cap din cauza la rautatea pe care o ai fata de o romanca care a facut sa se vorbeasca frumos despre aceasta tara.

Mai Tudorele... Am avut noi vre-odata ceva de impartit, de discutat. De ce te repezi ca... in... Eu mi-am expus o parere, o traire de moment... Care e problema ta? Vrei sa fiu de acord neaparat cu ce gandesti si spui tu? Ai impresia ca detii adevarul sau ce? Ai impresia ca estik mare patriot prin cele pe care le gamndesti si le spui? Vezi-ti de ale tale si nu mai fa referire la ce spun altii. Nu mai avea pporniri de tata, de mahalagioaica! Sa fii sanatos si s-auzim numai de bine!

1017226401642400
Giorgio Rizzo  •  25 Ianuarie 2021, 17:08

Se pare stii foarte bine unde este Vanuatu.

115133402542612
Tudor Costea  •  25 Ianuarie 2021, 10:29

Poate tie iti plesneste ceva la cap din cauza la rautatea pe care o ai fata de o romanca care a facut sa se vorbeasca frumos despre aceasta tara.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează