SPORTURI  »  TENIS  »  WTA PRAGA

SIMONA HALEP - ELISE MERTENS. Halep, prima reacție după victoria cu Begu: „Irina domina meciul, atunci s-a schimbat totul” + ce spune despre finala cu Mertens

Simona Halep e în finala de la Praga // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep e în finala de la Praga // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2020 17:59 / Actualizat sambata, 15 august 2020 18:24

 Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) este în finala de la Praga, după ce a trecut de Irina Begu (29 de ani, 82 WTA), scor 7-6 (2), 6-3.

  • Simona Halep va juca în finală cu belgianca Elise Mertens (24 de ani, 23 WTA) într-un meci care e programat duminică, de la 14:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 2.

După duelul cu Irina Begu, una dintre prietenele sale din circuit, Simona Halep a prefațat duelul cu belgianca Elise Mertens și a explicat care a fost momentul decisiv al partidei din semifinală.

„Cred că m-a ajutat time-out-ul medical cerut de ea(n.r la 6-5 pentru Irina în primul set). Domina meciul. Eu nu am jucat foarte bine, dar și ea a a fost obosită. Oricum, e greu să joci contra ei. Cred că a fost mai obosită decât mine în setul doi, chiar dacă și eu am avut meciuri lungi. Uneori e bine să ai partide lungi, pentru că intri în ritm, dar uneori nu e bine pentru că obosești. Mă bucur pentru că Irina a ajuns până în semifinale”, a declarat Simona Halep imediat după victoria cu Irina Begu.

E un sentiment plăcut să fiu în finală după ce nu am jucat atâta timp. Nu contează meciurile din trecut cu Mertens. Voi da tot ce pot! Nu va fi un meci ușor. O să mă recuperez și mâine vreau să mă bucur că joc o nouă finală
Simona Halep despre finala cu Mertens

Simona Halep – Elise Mertens, finala WTA Praga

Halep va juca finala cu belgianca Elise Mertens, duminică de la 14:30. Simona are trei victorii și o înfrângere cu Mertens. Cele două au jucat o dată în 2020, la Australian Open, când Halep s-a impus cu 6-4, 6-4.

Mertens a câștigat în fața Simonei în 2019, în finala de la Doha, scor 3-6, 6-4, 6-3. În 2018, Halep a obținut două victorii pe zgură: 6-2, 6-1 la Roland Garros și 6-0, 6-3 la Madrid.

VIDEO. Andrei Pavel,  despre Simona Halep: „Sper să mai câștige turnee de Grand Slam”

Citește mai multe știri din tenis: 

Mircea Badea a mizat o sumă mare în meciul Mertens - Pliskova! Ce a pus la 5-5 în primul set + pariul pentru meciul Halep - Begu

Liste tot mai lungi » Ce jucători de tenis s-au retras până acum de la US Open

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  16 August 2020, 02:44

La meciurile Irinei nu ma mai uit de cand a pierdut de la 5-1 cu Bianca Andreescu. N-am chef sa ma enervez degeaba.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează