SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BAD HOMBURG

Simona Halep, primele declarații după „thriller-ul” de la Bad Homburg: „Asta a contat cel mai mult în revenirea mea”

Simona Halep / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Simona Halep / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2022 20:20 / Actualizat marti, 21 iunie 2022 20:46

Simona Halep (30 de ani, 19 ATP) a „supraviețuit” testului cu Katerina Siniakova (26 de ani, 63 WTA) și s-a calificat în turul secund al turneului pe iarbă de la Bad Homburg. Condusă cu set și 0-3, românca nu a abandonat lupta și s-a impus în cele din urmă cu 4-6, 6-3, 6-4, după două ore și 17 minute de joc.

  • Simona Halep va juca în turul secund (optimi) împotriva slovenei Tamara Zidansek (24 de ani, 58 WTA). Partida va avea loc miercuri, la o oră ce va fi anunțată ulterior de organizatori. 

Simona Halep a fost protagonista unei reveniri de excepție în fața Katerinei Siniakova, fiind nevoită să întoarcă de la 4-6, 0-3 pentru a ajunge în turul 2 la Bad Homburg, ultimul turneu dinainte de Wimbledon. La final, eleva lui Patrick Mouratoglou a explicat cum a reușit să întoarcă soarta partidei cu Siniakova.

Simona Halep: „Nu m-am dat niciodată bătută”

„A fost un meci greu. Katerina a jucat foarte bine și sunt fericită că am reușit să revin. Nu m-am dat bătută, nu mi-am pierdut concentrarea și am continuat să lupt. Sunt mulțumită că am reușit să fac asta până la final.

Nu m-am dat niciodată bătută, am crezut că pot reveni în meci și cred că asta a contat în revenirea mea. E o plăcere să joc aici, sunt bucuroasă că am câștigat și că voi avea o nouă șansă de a juca în fața acestui public”, a spus Simona Halep, în cadrul interviului acordat la finalul partidei.

Halep își cunoaște deja posibila adversară din optimile de finală. Ea o va întâlni pe slovena Tamara Zidansek (58 WTA), care a trecut duminică de bielorusa Yuliya Hatouka (214 WTA), scor 2-6, 6-1, 6-4.

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Katerina Siniakova

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep e în turul 2 la Bad Homburg » Revenire spectaculoasă de la 4-6, 0-3! Cine e următoarea adversară

Parteneriatul Halep - Mouratoglou, desființat: „Jocul ei e depășit, nu mai e un exemplu pentru copii! El nu e antrenor!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
dobrin
dobrin  •  21 Iunie 2022, 22:43
Postat de Zerohalep pe 21 Iunie 2022, 21:50

Popovici e în finală mondială, cine e bunicuța cu impresii ? Mai vrea la Wimbledon?

Asa e cand ai, tot ai mai vrea...

Zerohalep
Zerohalep  •  21 Iunie 2022, 21:50

Popovici e în finală mondială, cine e bunicuța cu impresii ? Mai vrea la Wimbledon?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează