SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Simona Halep primește o reacție promptă după izbucnirea de azi: „Îi reamintesc un lucru”

Simona Halep. foto: Guliver/Getty Images +37   FOTO
Simona Halep. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 noiembrie 2020 20:47 / Actualizat duminica, 15 noiembrie 2020 09:40

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a scos la suprafață astăzi un episod petrecut în 2011, când, potrivit spuselor sale, Federația condusă la acea vreme de Ruxandra Dragomir (48 de ani) nu i-ar fi permis să se pregătească la Centrul Național de Tenis

Replica Ruxandrei Dragomir, fost număr 15 mondial, a venit la ceas de seară. Fosta jucătoare i-a răspuns Simonei Halep, amintindu-i că tocmai ea a fost cea care a promovat-o în selecționata de Fed Cup. 

Chiar nu știu ce s-a întâmplat atunci, chiar nu îmi amintesc. Îmi pare rău dacă Simona a declarat lucrul acesta. Eu mă îndoiesc că nu a primit nimic de la Federație, dar nu contează! Întotdeauna îți reamintești lucrurile mai puțin bune. Să își reamintească mai bine episodul Budapesta, când ea avea 16 sau 17 ani și eu am nominalizat-o în echipa națională.

Ar fi mai bine dacă și-ar aminti că, atunci când eu eram căpitan la Fed Cup, am fost primul căpitan care a nominalizat-o în echipa națională, pe când ea avea 17 ani, după ce a făcut semifinală la juniori, la Australian Open! Nu știu dacă a declarat cu rea intenție ceea ce a declarat, dar îi reamintesc lucrul acesta. Puneți dumneavoastră în balanță și cântăriți ce s-a întâmplat. Eu am nominalizat-o în echipă în detrimentul unor jucătoare care erau mult mai bine clasate”, a declarat Ruxanda Dragomir, potrivit ProSport. 

Simona Halep primește o reacție promptă după izbucnirea de azi: „Îi reamintesc un lucru”
Ruxandra Dragomir

Ruxandra Dragomir: „E problema ei dacă vrea să-și amintească doar lucrurile rele”

Am sprijinit toate jucătoarele atât din postura de căpitan, cât și ulterior, ca președinte FRT. Era o junioară și eu am avut încredere în ea. Dacă ea vrea să își amintească doar lucrurile rele, este problema ei! Relația mea cu Simona este una bună și îmi pare rău că și-a amintit doar de perioada în care eram eu la federație. Dacă acum la federație sunt lucrurile extraordinare și atunci când am fost eu erau lucruri rele, asta rămâne să comenteze și celelalte jucătoare 
- Ruxandra Dragomir

Simona Halep dezvăluie un episod care a lăsat-o cu un gust amar: „Mi-au interzis asta! Au fost momente foarte grele”

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a povestit un episod neplăcut din cariera ei, petrecut în 2011, când Federația Română de Tenis nu a lăsat-o să vină la Centrul Național de Tenis, după ce nu a venit la un meci de Fed Cup.

„Despre Federatie... Am avut și momente mai puțin bune. Menționez pentru prima dată în viața mea. În 2011, când am jucat în turul III pentru prima dată la un Grand Slam, la Australian Open, trebuia să vin în februarie acasă și să joc la Fed Cup. Și am făcut ruptură la abdomen. Am anunțat înainte că nu voi putea participa pentru că am o ruptură. 

Am zis că voi trage tare și o să joc cât pot la Australian Open și după aceea voi lua o pauză. Și mi s-a comunicat că nu mai am voie să mă antrenez la Centrul Național de Tenis. Au fost momente foarte grele pe care eu le-am ținut în mine. Nu am vorbit despre asta, dar a venit momentul să o spun”, a declarat Halep, într-un dialog cu Andi Moisescu.

FOTO Simona Halep: imagini de colecție din carieră

+33 FOTO

VIDEO Irina Bara a rememorat în direct meciul dramatic cu Simona Halep: „Am fost atât de aproape!”

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep dezvăluie un episod care a lăsat-o cu un gust amar: „Mi-au interzis asta! Au fost momente foarte grele”

Nu Djokovic îl sperie pe Nadal! Cine e „cel mai în formă jucător” de la Turneul Campionilor, în viziunea lui Rafa

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
175771883177370
Dan Truia  •  16 Noiembrie 2020, 14:18

In interviul cu Adi Moisescu (un ziarist inteligent cu mult bun simt - c***) S.Halep a aratat mult mai bine decat pana acum: sigura pe ea, vorbire fluenta. Din timorat-ascunsa a trecut, totusi putin exagerat, la automultumire. Ce-si aduce aminte despre Federatia de tenis se inscrie in noua conduita: totul a realizat prin forte proprii ! Nu e chiar asa, R.Dragomir ii aduce aminte ca fara promovarea in echipa nationala la o varsta foarte timpurie n-ar fi ajuns la performantele actuale. Ar fi trebuir sa practice experienta familiei Andreescu. Oricum, fata de nationala, de cand a ajuns in elita tenisului, Halep a avut o atitudine de vedeta ce nu si-a prejudiciat programul de turnee (puncte, bani) pentru evolutie la echipa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

518396918348499
Viorica Alexandru  •  15 Noiembrie 2020, 10:11

nu mai bine taceai, Dragomir? Halep nu este singura ignorata de federatie la inceputuri... Poate povestesti de ce parintii canadiencei Andreescu au decis sa isi dea fata la tenis in Canada...

518396918348499
Viorica Alexandru  •  15 Noiembrie 2020, 10:10

nu mai bine taceai, Dragomir? Halep nu este singura ignorata de federatie la inceputuri... Poate povestesti de ce parintii canadiencei Andreescu au decis sa isi dea fata la tenis in Canada...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează