SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

SIMONA HALEP - QIANG WANG // Simona Halep și-a aflat adversara din „sferturi” la Miami » Când se va juca meciul

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 26 martie 2019 09:02

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a trecut noaptea trecută de americanca Venus Williams (38 de ani, 43 WTA) în optimile de finală ale turneului de la Miami, scor 6-3, 6-3, și și-a aflat adversara din „sferturi”: Qiang Wang, 27 de ani, locul 18 WTA

Meciul se va disputa miercuri, organizatorii urmând să anunțe ora de start. 

În semifinale, câștigătoarea meciului Simona Halep - Qiang Wang va juca împotriva învingătoarei din partida Karolina Pliskova (7 WTA) - Marketa Vondrousova (59).

Qiang Wang, din China, a trecut în optimi de conaționala ei, Yafan Wang, locul 50 WTA, scor 7-5, 6-4, după un meci care a durat o oră și 45 de minute.

Simona Halep și Qiang Wang s-au mai întâlnit o singură dată, jucătoarea noastră impunându-se în 2018 la Indian Wells, scor 7-5, 6-1.

calcule pentru locul 1 WTA

Simona Halep are în acest moment drum liber spre primul loc WTA!

  • Dacă va câștiga turneul de la Miami, românca redevine automat liderul WTA, ajungând la 6392 de puncte.
  • Simona poate deveni lider și dacă nu va câștiga turneul. Trebuie să joace însă finala, iar Petra Kvitova, 2 WTA, să nu se califice în ultimul act.

Vezi și: 

VIDEO Halep, discurs plin de respect: „E o plăcere să joc împotriva surorilor Williams”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
ticbis
ticbis  •  26 Martie 2019, 21:01
Postat de Sabin Ellak pe 26 Martie 2019, 17:43

Da,Timea s-a ascuns sa cheltuie banii care a primit de la Halep,pentru a renunta la joc.Fiind pe locul 3 mondial,Timea putea sa permite sa dea cadou un joc si lui Halep,ca sa se miste de pe locul 750 mondial.Este un loc rusinos pentru Urlatoarea Halepova !

Nu te inteleg... ori nivelul tau de inteligenta e ZERO, ori ai probleme cu capul...!:) Adica, din ce aberezi tu aici, rezulta ca Babos Timea, unguroaica ta preferata si mult-iubita, cere bani ca sa piarda meciurile!!!:))))))) Asta ar insemna ca Babos Timea a ta este o ***, caz in care, in mod normal, ar trebui exclusa din tenis pe viata!!! Iarta-ma ca te intreb, tu mai ai frati pe-acasa???:) Tu chiar existi???:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pittt
pittt  •  26 Martie 2019, 20:12
Postat de Sabin Ellak pe 26 Martie 2019, 17:43

Da,Timea s-a ascuns sa cheltuie banii care a primit de la Halep,pentru a renunta la joc.Fiind pe locul 3 mondial,Timea putea sa permite sa dea cadou un joc si lui Halep,ca sa se miste de pe locul 750 mondial.Este un loc rusinos pentru Urlatoarea Halepova !

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!!!!! Pe Simona o doare fix in cot de dublu!!!! Fix ast e valoarea TImeei in tenis. Ha ha ha ha ha ha ha. Nu ma pot opri din ras la asemenea inptii. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha !!!!!

347655969058390
Ion Popescu  •  26 Martie 2019, 18:09

Stimate Domnule Sabin Ellak ! Nu pot sa cred ca Timea se preteaza sa vanda un meci. Dansa este un om corect , cinstit. Banuiesc ca acel rezultat a fost o intamplare. Oricum nu pricep de ce Halep mai joaca si la dublu.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează