SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

SIMONA HALEP - QIANG WANG // VIDEO Halep, bulversată după revenirea uluitoare din „sferturile” de la Miami: „Locul 1 e departe!”

FOTO: Captură Twitter @WTA +9   FOTO
FOTO: Captură Twitter @WTA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2019 19:51

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a trecut de chinezoaica Qiang Wang (27 de ani, 18 WTA), scor 6-4, 7-5 și s-a calificat în semifinale la Miami. La final, românca le-a mulțumit fanilor prezenți în tribune și s-a încurcat în calculele pentru locul 1.

  • Simona Halep va juca în semifinale împotriva învingătoarei din partida Karolina Pliskova (7 WTA) - Marketa Vondrousova (59 WTA), de la noapte, după ora 01:00.
  • Simona Halep poate ajunge pe locul 1 mondial la finalul turneului. Pentru asta trebuie să ajungă cel puțin în finală. După acest meci, românca a urcat pe locul 2.

„E foarte frumos aici. Va fi o provocare mare pentru mine să fiu din nou în semifinale. Ar fi cea mai mare performanță a mea la Miami dacă ajung în finală. E întotdeauna o plăcere să vin aici. Fanii sunt grozavi, vreau să le mulțumesc pentru atmosfera creată.

Mai e până la locul 1. Sunt departe de asta, trebuie să câștig acest turneu pentru a ajunge acolo. Am însă o șansă bună. Trebuie să joc cât de bine”, a declarat Halep la final.

La un meci de locul 1

Simonei îi este suficientă însă prezența în ultimul act. Dacă se califică în finala de la Miami, Simona Halep ar acumula 6.042 de puncte și ar trece peste Naomi Osaka (21 de ani). Nipona are în acest moment 6.021 de puncte.

Vezi și: 

Dialog între Halep și antrenorul Daniel Dobre: „Aplaudați mai tare! Să fie mai energici băieții”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
viomarmi22
viomarmi22  •  28 Martie 2019, 08:11

Dacă Simona joacă tot aşa de adormită, parcă fără vlagă în multe momente cheie ale unui set cum a făcut-o cu chinezoaica în setul 2, nu o văd bine în meciul cu Pliskova, cehoaica nu greșește la fel de mult ca Qiang Wang la 5-1 ! Serviciul trebuie să-l îmbunătățească, prea multe mingi ”lălăite” trimise adversarelor și una peste alta, nu mai are răbdare să închidă punctele greșind copilărește ca o jucătoare de duzină ! Poate în meciul cu Pliskova își va ridica nivelul de joc și ajunge în finala binemeritată pentru a-și recâștiga locul 1 WTA ! Hai Simona !!!

andy_2008
andy_2008  •  28 Martie 2019, 08:02

Bravo Simona locul 1 e al tau!!!

gerularupeimana
gerularupeimana  •  27 Martie 2019, 23:34
Postat de bazinga pe 27 Martie 2019, 22:05

Mari probleme de personalitate....***....asta e adevarul!

Nimeni nu e perfect. Dar de ce nu pastrati voi acuzele si invectivele pentru cand pierde, ca va pierde cu siguranta mai devreme sau mai tarziu. Acum Simona Halep a castigat si merita felicitata si apreciata, altfel nu mai ai nici o credibilitate cand critici.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează