SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Simona Halep rămâne lider mondial și după Wimbledon! Încă o surpriză uriașă: Caroline Wozniacki a fost eliminată dramatic în turul secund + ce a făcut Serena Williams

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iulie 2018 19:45

Caroline Wozniacki, locul 2 WTA și favorita 2 de la Wimbledon, a fost eliminată în turul secund al turneului londonez. Daneza a fost învinsă de rusoaica Ekaterina Makarova (35 WTA), scor 4-6, 6-1, 5-7, la capătul unui meci extrem de spectaculos de două ore și 11 minute. 

  • Înfrângerea Carolinei Wozniacki o vizează în mod direct și pe Simona Halep, care va rămâne lider mondial și după Wimbledon, indiferent de rezultatul pe care îl va obține. După eliminarea lui Sloane Stephens, daneza era singura jucătoare care îi amenința fotoliul de lider româncei
  • Acest lucru s-ar fi petrecut dacă Wozniacki câștiga turneul, iar Simona nu ar fi ajuns în semifinale

Makarova a început furtunos meciul și s-a distanțat rapid la 5-1, etalând un joc extrem de solid căruia Wozniacki nu i-a găsit răspuns. După câteva momente de rătăcire, Makaraova a izbutit să închidă setul la 4.

Daneza a dat semne de revenire în setul secund, în care a dominat-o în totalitate pe Makarova. A fost 6-1 pentru Wozniacki, într-un set fulger de 29 de minute.

Makarova nu a cedat psihic și a reînceput să pună în practică jocul solid din primul set. Rusoaica s-a distanțat la 5-1, dar deznodământul setului a fost dramatic. Wozniacki a revenit și a egalat la cinci, salvând 4 mingi de meci ale Makarovei. Totuși, rusoaica a continuat să lupte, iar Wozniacki, pusă evident sub presiune, și-a pierdut serviciul la 6-5.

Vezi și: GALERIE FOTO: Probleme la Wimbledon la meciul Wozniacki - Makarova » Daneza s-a enervat: "Nu vreau să înghit insecte!"

Serena merge în turul III

Serena Williams (36 de ani, 181 WTA) s-a calificat fără mari probleme în turul III al turneului de la Wimbledon. Americanca a învins-o pe bulgăroaica Viktoriya Tomova, scor 6-1, 6-4, după o oră și 8 minute de joc.

Posesoarea a 8 titluri la Wimbledon a defilat în primul set, pe care l-a câștigat într-o manieră categorică, 6-1 după doar 24 de minute.

Manșa secundă a fost mult mai echilibrată, dar Serena a reușit singurul break al setului, care i-a fost de ajuns pentru a-și adjudeca victoria.

În turul următor, americanca va juca împotriva învingătoarei partidei Kristina Mladenovici - Tatjana Maria.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
sala_dalles
sala_dalles  •  05 Iulie 2018, 07:04
Postat de knuty pe 04 Iulie 2018, 21:25

halep va fi veci pe primul loc!!!si atunci ce...??arata ingrozitor cu fusta aia pe ea!!!zici ca e gaina de GOSTAT!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dudulici
dudulici  •  05 Iulie 2018, 02:38

Poloneza asta rautacioasa si perfida,chiar daca e destul de frumusica,nu a meritata niciodata locul 1 pe care l-a ocupat vremelnic.Nu are valoarea si constanta necesare.Ea a folosit mereu diverse trucuri psihologice si a scos din mana multe adversare.Asa a ajuns in fata.Isi merita infrangerea si,probabil,caderea iminenta ce va urma!Dar sa nu uitam,(cei care se ocupa de fenomen!),ca a avut si un esec dureros,pe care chiar nu-l merita!Numarul 1 la golf,in acel moment,Rory McIlroy,un nord irlandez pentru cei ce nu au auzit de acest sport nobil,a rupt logodna chiar in momentul cand completau invitatiile de nunta!Banuiesc ca pierderile financiare rezultate din aceasta contramandare,nu l-au afectat prea mult,tocmai semnase un contract de 250 milioane $,ca sa schimbe crosele la Nike!

352675541587917
Victor Rusu  •  05 Iulie 2018, 02:33

Mostră de aroganță și nesimțire a lui Wozniacki despre jucătoarea care a învins-o, într-o totală lipsă de fair play: "Am luptat, am dat tot ce am avut, dar mi-au lipsit câteva lucruri. Cand mă uit la tablou, cred că aş fi invins 90% dintre celelalte jucătoare. Dar Makarova a făcut parte din restul de 10%. Am avut ghinion la tragere. În plus, am întâlnit o jucătoare care a evoluat foarte bine. Nu ştiu însă dacă va putea juca la fel de bine de acum înainte. Nu cred că ea se va descurca la fel în continuare. Chiar nu cred",

Vezi toate comentariile (32)
Comentează