SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, reacție amuzantă despre relația pe care o are cu Toni Iuruc: „Să fiți sănătoși și casă de piatră”

Simona Halep și Toni Iuruc
Simona Halep și Toni Iuruc

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 august 2019 11:59

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a plecat vineri spre Canada, unde va participa la Rogers Cup. Românca a vorbit în premieră despre relația pe care o are cu iubitul său, Toni Iuruc.

Întrebată de reporterii prezenți la aeroportul Henri Coandă despre relația cu Iuruc, Simona i-a răspuns zâmbind unuia dintre aceștia:

„Dumneavoastră aveți o relație? Foarte bine, să fiți sănătoși și casă de piatră (n.r. râde)! E un lucru normal la vârsta aceasta și consider că ar trebui mai multă discreție din partea presei, să am și eu intimitatea mea. Cum toată lumea are parte de o relație, așa am și eu”, a declarat Simona Halep la plecarea spre Toronto.

„M-am simțit bine după Wimbledon, dar viața mea nu s-a schimbat. Am liniște și fac totul cum îmi place” Simona Halep

Ce turnee urmează pentru halep

Halep revine pe teren la Rogers Cup, competiție organizată anul acesta la Toronto. Turneul Premier 5 cu premii totale de 2.830.000 de dolari va fi primul test al româncei. Halep a câștigat anul trecut competiția, după o finală cu Sloane Stephens, scor 7-6 (6), 3-6, 6-4, și are de apărat 900 de puncte.

  • Cincinnati (12-18 august)

Programul Simonei continuă cu un nou turneu Premier 5, la Cincinnati. Fostul lider mondial are de apărat 585 de puncte și aici, după ce a jucat finala anul trecut, pierdută cu Kiki Bertens, scor 6-2, 6-7(6), 2-6.

  • US Open (26 august - 7 septembrie)

Halep scapă de grija punctelor la US Open, ultimul Mare Șlem al anului. Simo a părăsit competiția din primul tur anul trecut, învinsă surprinzător de Kaia Kanepi, jucătoare aflată pe locul 44 în acel moment, scor 2-6, 4-6.

Câte puncte are de apărat Simona în perioada următoare:

  • 900 la Toronto
  • 585 la Cincinnati
  • 10 la US Open 

Vezi și: 

Kyrgios, un nou gest reprobabil: a aruncat cu o sticlă spre scaunul arbitrului » Explicația halucinantă oferită de australian

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
pugliesi
pugliesi  •  05 August 2019, 13:28

Ai ucis limba română

jimmy_jones
jimmy_jones  •  04 August 2019, 23:07
Postat de csasteauabucuresti pe 03 August 2019, 16:50

Io-s fan Halep și am susținut-o de la bun început. Sincer sa fiu, a ales pana a cules, desigur gusturile nu se discută, și dacă asta e alegerea ei i-o respect, însă bate al naibii la ochi a mariaj de convenienta cum au avut și Hagi sau ne-a jjijji. Nu doar ca e machedon, dar a ales Stere unu ca nu cumva sa ii mănânce banii fetei, e trecut de 40 de ani cu burta și cărunt, lăsat de 2 neveste, ultima ceva gen Boureanu, a rămas gravida cu altul la câteva luni de la nuntă :-)))) Acum sa mă ierte D-zeu, celebritatea Simonei a depășit demult granițele țării, când te uiți la slutele ălelalte din circuit ce petice și-au găsit, sunt sigur ca și Simona putea mai mult, nu sa se mulțumească cu un ... cIuruc!

cIuruc :)))))) Perfect spus

160412218461278
Alfrediu Giuca  •  04 August 2019, 08:44

Ciocul mic baieti ! Nu intrati cu bocancii in sufletul fetei . Daca aveti ceva de comentat, uitativa in oglinda si spunetine si noua ce vedeti . Bafta !!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează