SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep s-a întors de la Australian Open » Ce i-a spus Darren Cahill după semifinala cu Muguruza și câți bani a donat: „Au fost mai mulți decât stabilisem”

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 februarie 2020 11:45

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) a revenit în România după semifinala atinsă la Australian Open 2020, acolo unde a fost eliminată de Garbine Muguruza. 

  • Simona Halep va ocupa locul 2 în clasamentul WTA începând de luni. 

„Mi-am revenit și sunt bucuroasă de ce am reușit. A fost un meci greu cu Muguruza, a jucat foarte bine. Am fost aproape să câștig. E greu să analizezi profund acest meci. Îmi trebuie câteva zile, să mă liniștesc. Darren mi-a spus că a fost un meci foarte bun, dar că trebuie să fiu mai atentă în cazul anumitor mingi importante”, a declarat Halep la TV Telekom Sport. 

Cât a donat Simona Halep pentru victimele din Australia

Simona Halep a făcut un pact cu antrenorul Darren Cahill. De fiecare dată când îl enerva, campioana de la Wimbledon 2019 trebuia să doneze 100 de dolari pentru victimele incendiilor din Australia. 

Am donat mai mult decât am vorbit cu Darren și decât amenzile pe care le discutaserăm, dar nu voi spune suma. Mă simt foarte bine acolo. E o țară foarte călduroasă. Le mulțumesc pentru acest lucru. Sunt prietenoși cu mine și joc cu plăcere acolo” , a spus Simona la TV Telekom Sport. 

Ce urmează pentru Simona Halep

Simona Halep va reveni în circuit pe 17 februarie, la turneul WTA Premier din Dubai, Emiratele Arabe Unite. Urmează prima competiție de nivel WTA Premier 5 din 2020, la Doha, Qatar, pe 24 februarie. Simona a confirmat prezența la ambele competiții. 

+9 FOTO

VIDEO // Rezumatul semifinalei Halep - Muguruza

Vezi și:

AUSTRALIAN OPEN // România are un campion la Melbourne! Nicholas David Ionel și Leandro Riedi au câștigat proba de dublu a juniorilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  02 Februarie 2020, 00:35

Felicitari SIMONA, ai raspuns cu brio, prin joc, vocilor scrintite ale „patrihotilor” ce seamana ura si dezbinare oriunde si oricand. Nimicurile astea s-au vandut satanei si mormaie din mocirla urat mirositoare in care au intrat gratie „civilizatiei” la care au ajuns. Sanatatea mintala si mentala in zona este discutabila iar opiniile sunt distorsionate de influenta societatii noastre aflata in criza in multe domenii, intre care si presa, mai ales cea sportiva. Interese nestiute de comentatori ii fac pe acestia sa cada in atmosfera de mahala si sa o slujeasca cu o „abnegatie” demna de o cauza mai buna, unii fara sa inteleaga ce jocuri se deruleaza. Defaimarea Tarii, a Valorilor acesteia si pana la urma a noastra, a tuturor, au devenit subiecte preferate pentru toti nepregatitii ( eufemistic vorbind), manipulati cu usurinta de diversi. Oare ne vom insanatosi vreodata?!

parpalache
parpalache  •  01 Februarie 2020, 19:42
Postat de 267890 pe 01 Februarie 2020, 12:52

Bine-ar fi sa ramana acasa. Sa scapam de urletele ei.

Daca nu iti plac"urletele" ei,cine te obliga sa te uiti la meciurile ei?De altfel si Muguruza urla si mai tare!Mie de ex.imi sunt dezagrabile urletele Cvitovei-parca vrea ***-dar,asta-i situatia!Ea joaca acolo-si e "cineva"-nu eu,ca sa-i dictez regulile mele!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  01 Februarie 2020, 19:35
Postat de mosierul pe 01 Februarie 2020, 14:53

....Halep asta , când vorbește cu jurnaliștii români , are așa un aer de nesimțire...nu zâmbește aproape deloc dar în schimb, când dă interviuri prin străinătate, e toată un zâmbet....

Dar merita "jurnalistii"romani sa stea de vorba cu ei?***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează