Comentarii (34)
Dizidentul Inutil  •  23 Aprilie 2019, 12:39

a discuta despre bun simt si nesimtire lipsa de respect a cuiva se numeste troll? pai hai ca sintem troli. in primul rind daca ai trai afara de aproape 34 de ani si ai fi confruntat cu bunul simt, cu modestia cu sinceritatea si asumarea unei responsabilitati ai afla dece ei sint "trolli" si aia de prin tara (nu toti) sint genii de bun simt si nu de nesimtire. ce sa-i faci cind habar nu ai ce inseamna niste insemne nationale o tara un fel de a o respecta. dadeam exemplul lui petre tutea a lui steinhardt si al atora chiar din zilele noastre care nu s-au dus la defilari cu fularul si deschisi la veston. vei intelege in alte conditii ce inseamna respectul petnru tara. daca il aveau romanii din tara si nu-si vindeau totul sau erau corecti sa isi evalueze valorile ascunse prin cimitire si morminte cenzurate poate ca eram in alta parte. apelul la demnitate inseamna ceva pentru oamenii cu neuroni cu cei sapte ani de acasa . respectul pentru tara il capeti de la modelele care le ai . daca cumva ai alte modele tu asta care ne faci trolli imi pare rau de faptul ca respiri mai mult aer decit este necesar facind sa piara paduri intregi. am si spus ca o va urmari o karma la ceea ce a facut. inteleg multe dar faptul ca putea sa isi ceara scuze era ceva de nefacut? ce a vrut sa arate prin gestul ei fugind repede la zaiafetul de la studgard? parintii nu au invatat-O? bravo si respecct pentru celelalte fete care si-au asumat. instabilitatea ei emotionala nu este un motiv.

sala_dalles  •  23 Aprilie 2019, 12:36
Postat de vladutz13 pe 23 Aprilie 2019, 12:23

Isi distruge sezonul pt nimic. Cu ocazia asta sper sa se mai domoleasca toate criticile la adresa Simonei din partea trollilor online, ca nu e patrioata, ca e interesata doar de bani, etc, etc.

Ma scuzi nu am inteles nimic ! Repeta .

ionnis  •  23 Aprilie 2019, 12:30

A jucat 3 meciuri si a obosit marea campioana :))

vladutz13  •  23 Aprilie 2019, 12:23

Isi distruge sezonul pt nimic. Cu ocazia asta sper sa se mai domoleasca toate criticile la adresa Simonei din partea trollilor online, ca nu e patrioata, ca e interesata doar de bani, etc, etc.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează