SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA SYDNEY

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney! Ce spune despre participarea la Australian Open

Articol de GSP - Publicat marti, 13 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 13 ianuarie 2015 07:56

Simona Halep, numărul 3 WTA, ar fi trebuit să joace în această dimineaţă contra numărului 22 WTA, Karolina Pliskova, din Cehia, în cadrul turneului de la Sydney

Site-ul wtatennis.com scrie că motivul pentru care românca s-a retras este o gastroenterită. Participarea la Australian Open, turneu care începe săptămîna viitoare, nu este pusă în pericol, menţionează sursa citată.

"Ne pare rău că Simona a trebuit să se retragă şi îi dorim o recuperare rapidă pentru a putea participa la Australian Open. Abia aşteptăm să o primim aici anul viitor", a declarat Alistair MacDonald, directorul turneului de la Sydney.

Halep a declarat: "În timpul turneului din China am avut probleme cu stomacul, m-am simţit rău şi înainte de finală.

Nu m-am antrenat timp de 3 zile, am aşteptat pînă astăzi să văd dacă pot juca iar, dar nu mă simt în stare. Un astfel de turneu e dificil şi am decis să mă retrag din cauza problemelor".

În legătură cu participarea la Australian Open, Halep a spus: "Nu ştii niciodată ce va fi cînd e vorba de probleme cu stomacul, dar sper ca în două, trei zile să fiu aptă să joc iar. Acum am nevoie de să mă recuperez, apoi mă voi gîndi la meciuri".

Turneul de la Sydney se desfăşoară în perioada 9-17 ianuarie şi este dotat cu premii de 731.000 de dolari. Cîştigătoarea va primi un cec în valoare de 124.000 de dolari şi 480 de puncte WTA.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (92)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  13 Ianuarie 2015, 19:38

Cred ca a mancat ceva aiurea in China, acolo si la restaurantele hotelurilor de 4 si 5 stele e periculos, pentru ca chinezii au mari lacune la capitolul igiena in alimentatie si curatenie in general ! De obicei gastroenterita se trateaza in cateva zile cu medicamente si regim alimentar !

1349magus
1349magus  •  13 Ianuarie 2015, 17:12
Postat de 21lva pe 13 Ianuarie 2015, 14:01

Carnatii aia de la Sydney sa scoata banii daca vor s-o vada pe Simona. Astia sunt makidoni, joaca pe bani, nu pe maruntis.

Prosteo, daca voia neaparat sa ciupeasca niste bani la Sydney trebuia sa intre si sa schimbe cateva mingi cu Pliskova azi. In cazul de fata banii i-a luat cea care a inlocuit-o. Va place sa semnalizati !

mishu_74
mishu_74  •  13 Ianuarie 2015, 17:06
Postat de liberal pe 13 Ianuarie 2015, 15:23

Pana acum te-am sustinut neconditionat. Gata.Daca esti mare campioana trebuie sa te comporti ca atare.Daca vrei doar bani ,nicio problema , dar lasa-ne , te descurci si singura , fara suporteri !

Si tie ti-au dat telefon cei din stuff-ul ei sa te roage sa o sustii? Mie mi-au trimis un e-mail. Le-am trimis si eu la randul meu unul, in care am pus niste conditii si nu mi-au mai raspuns. Tu cum ai facut, ce le-ai zis? Hai partajeaza din experientza ta, nu fi chitros, ca doar asa reusim sa footem tot ce se construieste temeinic.

Vezi toate comentariile (92)
Comentează