SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Simona Halep se implică într-o nouă campanie umanitară » "Întotdeauna am avut o relaţie specială cu copiii din jurul meu!"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 februarie 2015 17:14

Simona Halep, cea mai mare jucătoare profesionistă de tenis a momentului în România s-a alăturat luptei pentru viaţă a copiilor născuţi prematur, prin campania „Grijă pentru copii”.

Lansată în urmă cu 2 ani de Asociaţia Salvaţi Copiii, campania „Grijă pentru copii” contribuie la dotarea cu echipamente medicale de specialitate a maternităţilor din Bucureşti şi din ţară.

„Am ales să susţin campania Dorna pentru că întotdeauna am avut o relaţie specială cu copiii din jurul meu. Ştiu cum este să lupţi din greu pentru ceea ce îţi doreşti, să întîmpini obstacole şi, cu toate acestea, să mergi mai departe, dar nu pot să îmi imaginez cum este pentru aceşti copii care, înainte să afle ce înseamnă viaţa, sînt nevoiţi să lupte pentru ea.

Îmi doresc foarte mult să îi ajut să cîştige această luptă şi să aibă o şansă la o viaţă normală! Sper ca cei care mă suţin să se alăture în număr cît mai mare cauzei copiilor născuţi prematur”, spune Simona Halep.

Din dorinţa de a ajuta copiii născuţi prematur, din 2013 şi pînă în prezent, Salvaţi Copiii a contribuit la dotarea prin intermediul campaniei „Grijă pentru copii”, a 30 de maternităţi din România cu echipamente de specialitate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Februarie 2015, 03:38

..de ce a fugit de copiii care vroiau autografe daca i plac asa mult ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează