SPORTURI  »  TENIS  »  WILD-CARD

Simona Halep se întoarce mai devreme pe teren » A acceptat invitația unui turneu din Statele Unite » Care sunt șansele să ajungă pe primul loc

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iulie 2017 08:37

Simona Halep (2 WTA) va reveni pe teren mai devreme decât era preconizat, după ce organizatorii turneului de la Washington, care va începe peste o săptămână, au decis să-i acorde româncei un wild-card. 

Românca a acceptat invitația primită din partea turneului american, urmând să bifeze prima participare din carieră la competiția de la Rock Creek Park Tennis Center.

Halep va fi favorita principală de la Washington, pe tabloul principal urmând să-și mai facă apariția nume precum Kristina Mladenovici, Daria Kasatkina, Julia Gorges, Sloane Stephens, dar și Monica Niculescu, campioana en-titre din competiția de dublu. 

Turneul de la Washington face parte din seria WTA "International tournaments" și are premii totale în valoare de 250.000 de dolari.

Inițial, revenirea Simonei în circuit era preconizată pentru începutul lunii august, la turneul de la Toronto. 

Locul 1 mai așteaptă

Indiferent de rezultatul Simonei de la Washinghton, românca nu are cum să treacă pe prima poziție a clasamentului după acest turneu. 

Explicația e simplă: Simonei i se vor scădea cele 900 de puncte cucerite anul trecut la Montreal, turneu unde s-a impus. Astfel, chiar dacă ar câștiga la Washington, Simona nu are cum să o devanseze pe Karolina Pliskova, noul lider mondial.  

  • Turneul de la Washington se va derula în perioada 29 iulie - 6 august. Toate meciurile jucătoarelor din România vor putea fi urmărite în format liveTEXT&SCORE pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
zeplinu
zeplinu  •  20 Iulie 2017, 15:22
Postat de kj0r pe 20 Iulie 2017, 11:03

***

bine ca cine e in momentul asta pe locul intai are multe grad slam-uri...

122805361670750
Florian Qaru  •  20 Iulie 2017, 12:20
Postat de haleppomanagioaika pe 20 Iulie 2017, 09:43

offff tot nu scapam de aceasta fatuka jalnica . iar strica imaginea tenisului .*** si sa mai vii inapoi cand te-om chema noi .

daca-nvatai sa cresti oaia, poate erai si tu un Hagi, o Halep. *** importa o gajica autraliancă ce e de fapt unguroaica, adika Konta si-s foarte fericiti: "ia uitați ce bune sunt britanicele noastre pur-sange"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tanasevictor
tanasevictor  •  20 Iulie 2017, 11:45

Bravo SIMONEI !A combinat relaxarea cu pregatirea si inceaca nivelul jocului in acest turneu SUCCES SIMONA!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează