TENIS  ·  SIMONA HALEP

Simona Halep se pregătește să devină mamă: „Îmi doresc o familie fericită”

Articol de GSP - Publicat joi, 13 februarie 2020 20:51

Simona Halep, 28 de ani, a vorbit despre viața sa personală, despre planurile de viitor și ceea ce își dorește să realizeze.

„Îmi doresc ceea ce mi se întâmplă acum, ceea ce am acum, o liniște sufletească, o bucurie interioară și oameni frumoși alături de mine, cu care petrec mult timp, care mă ajută să mă simt bine și mă protejează.

Sigur că mă văd cu copii, ziua aceea cu siguranță va fi, îmi doresc o familie fericită și destul de mulți copii”, a spus Simona Halep la Antena Stars.

Simona este într-o relație cu milionarul machedon Toni Iuruc de aproape un an, cei doi făcându-și deja planuri pe termen lung împreună.

„Simona are 28 de ani și nu va juca până la 35 de ani. Se va concentra pe viața de familie peste 3-4 ani”
Darren Cahill, antrenorul SimoneiVioleta Alexandru a mers în control fără să anunțe la o instituție. Surpriză totală, nimeni nu era la birou
Libertatea
Comentarii (13)
Ion Popescu  •  14 Februarie 2020, 16:07

Doresc Simonei multa fericire, sanatate si... mai multa minte !

Alexandru Chis  •  14 Februarie 2020, 10:34
Postat de valyomanid4 pe 14 Februarie 2020, 07:26

Prostea, ala era divortat de 2 ani cand a inceput relatia cu Simona..

Observ ca ai "sarcini personale" sa ma urmaresti in toate postarile! Am rezervata o cutie de crema, asa ca te-as riga sa-mi faci "ceva cu crema"! Nu de alta dar sa te bucuri si tu ca prea multe "bucurii" nu ai prea avut la viata ta! Asta, pentru ca sunt crescut la mahala si imi plac poantele, dar nu cele care nu au nici sare si nici... haz! Chiar nu ai sughetat in toate aceste zile? Insemna ca ai probleme mari de motilitate... gastrica!

viomarmi22  •  14 Februarie 2020, 10:33

Nu cred că Simona și-a ales viitorul soț din dragoste la prima vedere ! Tradițiile machidonești din familia ei, mai ales dorința expresă a bunicii din câte am citit, o obligă să-și întemeieze o familie cu un machidon și cum ei au dorit să-i aleagă unul cu avere, a rămas cam singurul candidat, deși trecutul tumultuos cu divorțuri și alte idile sentimentale, nu-l recomanda ! Din punctul meu de vedere trebuia să-și găsească un ales chiar de altă naționalitate de aceeași vârstă sau cu 2-3 ani mai mare, dar mă rog nu putem decât să ne dăm cu părerea în viața privată a altei persoane !

Vezi toate comentariile (13 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Polona Hercog
Digi 2
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Șahtior - Basel
Digi, Look Plus, Telekom
22:00 Europa League
Wolves - Sevilla
Digi, Look Sport, Telekom
Program TV complet

Liga 1