SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Alexandra Dulgheru explică răbufnirile Simonei: „Poate pare mai agresivă decât ar trebui, dar e perfecționistă”

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iulie 2019 12:42

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) și Serena Williams (37 de ani, 11 WTA) se vor duela sâmbătă, de la ora 16:00, în finala Wimbledon 2019, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Eurosport.

Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru (30 de ani, 277 WTA) a vorbit despre comportamentul Simonei în timpul meciurilor. Chiar în semifinala cu Svitolina, Simona a făcut o greșeală neforțată și s-a enervat, gesticulând spre loja în care se aflau antrenorul Daniel Dobre și managerul Virginia Ruzici, care nu o încurajau suficient, în opinia sa. „Toți! V-am zis să vă ridicați!”, le-ar fi strigat Halep acestora.

"E normal să ai stările astea. Dacă ai fi prea liniștit, nici nu ai putea să performezi. Este normal să te exprimi atunci când ai nervi. Simona poate pare uneori mai agresivă decât ar trebui.

Ea, ca persoană, este foarte perfecționistă, își dorește ca zi de zi să fie mai bună, nu-și permite foarte mult să greșească, iar dacă greșește, imediat se critică. Și atunci, exact cum este ea cu ea, așa este și cu staff-ul. La fel de pretențioasă, la fel își dorește să o înțeleagă instant, să-i spună lucrurile care îi trebuie", a spus Alexandra Dulgheru la TV Digi Sport.

Brad Gilbert îi explică Simonei cum s-o învingă pe Serena: „Asta i-aș spune dacă aș fi antrenorul ei. Dacă nu face așa, va fi 10-1 la meciuri directe!”

Playtech: Anamaria Prodan, reacție HALUCINANTĂ după ce Reghe s-a dus cu altă femeie în Grecia: ”Să scăpăm de circ”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează