SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Analiza lui John McEnroe: „Vechea Halep nu ar fi reacționat în acest mod!”

Articol de - Publicat vineri, 12 iulie 2019 12:03

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a învins-o pe Elina Svitolina (24 de ani, 8 WTA), 6-1, 6-3 în semifinalele de la Wimbledon 2019, iar victoria imensă a sportivei noastre nu a rămas fără ecou.

Fostul mare jucător de tenis John McEnroe (60 de ani) a comentat victoria Simonei și a avut cuvinte frumoase despre evoluția fostului număr 1 WTA.

„Simona și Svitolina au stiluri asemănătoare, lovesc curat, caută unghiuri dificile pentru a închide rapid punctul. Svitolina a rămas șocată de modul în care Halep a lovit mingea. A fost înghesuită la început, iar Halep a pus-o în dificultate. 

Vechea Halep nu ar fi reacționat în acest mod, dar acum și-a regăsit forțele. Are foarte multă încredere în ea. Nu se mai panichează atât de repede și se mișcă foarte bine pe iarbă", a declarat McEnroe pentru Eurosport.

Halep va juca sâmbătă de la ora 16:00 finala la Wimbledon cu americanca Serena Williams (locul 10 WTA, 37 de ani). Meciul va fi în direct pe Eurosport și liveTEXT pe GSP.ro 

Brad Gilbert îi explică Simonei cum s-o învingă pe Serena: „Asta i-aș spune dacă aș fi antrenorul ei. Dacă nu face așa, va fi 10-1 la meciuri directe!”

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (2)
456101991228976
Zanogeanu Ion  •  13 Iulie 2019, 02:18

SUCCES SIMONA! Victoria ta va fi inscrisa cu litere de aur,nu numai pe cupa ,dar si in ISTORIA TENISULUI ROMANESC!

sakamoto
sakamoto  •  12 Iulie 2019, 12:50

Simona are sanse reale, sa cistige aceasta finala. Daca va juca inteligent-ca pina acum la Wimbledon-folosind o tactica potrivita, Serena nu prea ar avea sanse prea mari. Trebuie sa o plimbe cit poate de mult pe americana, sa o scoata din zona ei de confort. Daca ii va trimite mingi pe mijlocul terenului Simona, nu va avea nici o sansa. Dar Simona Halep are linga ea cel mai bun antrenor din lume-Darren Cahil-care ii transmite energie pozitiva, sfaturi pretioase si mult calm. De asemenea si Ion Tiriac este alaturi de dinsa, cu marea lui cultura de tenis. Sint ferm convins ca Simona stie bine ce are de facut. Pina acum la Wimbledon, a jucat cel mai bun tenis al ei din cariera. Succes Simona! Romania este alaturi de tine! Si nu numai, ai fani peste tot in lume.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează