SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Avertismentul lui Darren Cahill pentru Simona: „Nu mă așteptam la asta din partea ei”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iulie 2019 19:55

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) și Serena Williams (37 de ani, 10 WTA) se înfruntă în finala Wimbledon 2019. Darren Cahill se teme de forma pe care a arătat-o americanca.

  • Finala dintre Simona Halep și Serena Williams se joacă sâmbătă, de la ora 16:00. Va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Eurosport.

Cahill comentează meciurile de la Wimbledon pentru ESPN, dar își face timp și pentru a o susține pe Simona. Dovadă stau imaginile de la semifinala câștigată în fața ucrainencei Elina Svitolina (8 WTA). Fostul antrenor al lui Halep a studiat atent jocul Serenei și trage un semnal de alarmă. 

„Nu trebuie să te uiți la faptul că Serena a pierdut ultimele finale jucate, ci la felul cum a jucat în semifinală. Barbora Strycova a avut planul A, planul B și planul C, însă nimic n-a funcționat.

Serena a jucat incredibil de bine, nu mă așteptam la acest nivel din partea ei. Dar n-a jucat bine doar în semifinală, ci încă din prima rundă”, a declarat Darren Cahill pentru ESPN. 

Vezi și: 

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // VIDEO Ion Țiriac explică în ce mod poate câștiga Simona Halep: „Dacă face asta cu primele două mingi, a treia nu mai există”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
aran
aran  •  13 Iulie 2019, 08:42

Serena a jucat bine , dar cu cine ? Cu excepția unei slovene adolescente (în turul 2 cu care a și pierdut un set) a întâlnit numai băbătii de vârstă apropiată (peste 30 ani), aflate pe locuri modeste (excepție Georges loc 18). Simona a avut un traseu mai dificil, cu adversare bine situate (Svitolina), cu nume (Azarenka fost nr.1 mondial), incomode (Zhang cu două victorii în ultimele meciuri directe) sau susținute de toată lumea, mai puțin de unii români (Gauff). Dacă făceau schimb de trasee, cred că Serena nu trece de Sasnovich în turul 1...

niculae.c
niculae.c  •  13 Iulie 2019, 08:06

Herpesul oral (HPV1) pe care-l observăm din când în când pe buzele Simoneu o handicapează de (mult prea multe) ori. Ultima dată a fost la Eastbourne amu două săptămâni. Astăzi Simona pare să fie "liberă" de acestă pacoste (HPV1). O va ridiculiza pe Serena, o va întinde la uscat pe fileu cu frânele frânte de scurtele ce par că au început să-i placă. Curaj Simona, fruntea sus, alerg-o faţă-spate, chiar cu preţul unor puncte.

347655969058390
Ion Popescu  •  13 Iulie 2019, 07:08

Alearg-o Simona, alearg-o ! Succes !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează