SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Halep, cea mai nouă membră a All England Club  » Ce înseamnă asta

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iulie 2019 23:05

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) e campioană la Wimbledon! A trecut în finală de Serena Williams (37 de ani, 10 WTA), scor 6-2, 6-2. Românca a intrat în rândul membrilor de onoare al All England Lawn Tennis and Croquet Club.

Înființat în urmă cu 150 de de ani, exclusivistul club londonez numără 565 de membri, dintre care 375 au drepturi depline. Cei din categoria de onoare sunt însă doar 70, foști campioni pe iarba de la Wimbledon sau persoane care contribut la dezvoltarea tenisului de-a lungul anilor.

Își pot face locul însă și persoane din afara fenomenului. Pentru a obține acest privilegiu, un aspirant trebuie să fie propus și susținut de patru membri cu drepturi depline. Președintele clubului este ducesa Cambridge, Kate Middleton, care a succedat-o pe regina Elisabeta a II-a.

Ce privilegii aduce calitatea de membru

  • Prioritate în obținerea biletelor la Wimbledon
  • Acces la toate facilitățile complexului londonez
  • Loc în vestiarele de lux, din marmură
  • Locuri speciale pe arena centrală 

Privilegiul vine însă și cu responsabilități și restricții. Blugii sunt interziși, iar culoarea albă a îmbrăcămintei este obligatorie.

„Am vrut cu disperare asta. Când am început turneul, le-am spus celor din vestiar că visul meu este să devin membru aici. Astăzi, visul a devenit realitate şi sunt foarte fericită” Simona Halep

Vezi și: 

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 6-2 , 6-2// FOTO Halep a rămas mască la intrarea în sala de conferințe: „WOOOW!” » Organizatorii au surprins-o încă o dată

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  15 Iulie 2019, 15:34

nenorociti, chiar!!!

mioriticul
mioriticul  •  14 Iulie 2019, 11:39
Postat de andrei.f pe 14 Iulie 2019, 06:13

Romania a retrait momentele de glorie de altadata. Acum multi ani, Presedintele Romaniei, Nicolae Ceausescu era plimbat cu caleasca De Regina Marii Britanii !

Randoame, du-te in Corea de Nord. Ca sa apuci și tu sa mai trăiești niște momente de glorie.

mioriticul
mioriticul  •  14 Iulie 2019, 11:37

Halep, cea mai nouă membră a All England Club » Ce înseamnă asta ... ne place ortografia spiruharetistă. Câte un » răzleț, un ? uitat. Pur și simplu bați cum apuci la tastatură.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează