SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Primul antrenor de la seniori al Simonei Halep dezvăluie atuul Simonei: „E singurul din echipa ei de care are nevoie”

Daniel Dobre // FOTO: Guliver/GettyImages
Daniel Dobre // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iulie 2019 13:59

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) și Serena Williams (37 de ani, 10 WTA) s-au înfruntat în finala Wimbledon 2019. Partida a fost transmisă în direct pe Eurosport 2 și liveTEXT pe GSP.ro. 

Românca s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2, după 56 de minute de joc și a cucerit cel de-al doilea turneu de Grand Slam din carieră. 

Vezi AICI desfășurarea partidei

Firicel Tomai, primul antrenor al Simonei Halep la seniori, a vorbit despre marele atu al româncei, antrenorul Daniel Dobre.

„«Brică» este unul dintre cei mai buni antrenori! A venit fără să pună condiții financiare. Nu a mers pentru bani cu Halep. Omul ăsta n-are familie, n-are copii. Stă cu tine și dacă nu-l respecți. Pentru el, doar tenisul contează!

Din actuala echipă a Simonei, este singurul care știe tenis și fără de care Halep nu poate. E singurul de care are nevoie. De el are nevoie pentru feedback, căci Halep știe tenis și poate juca și fără antrenor”, a declarat Firicel Tomai pentru Libertatea.

Citește și:

Martina Navratilova o pune în gardă pe Simona Halep: „Serena Williams are o armă de distrugere în masă” + ce spune Marion Bartoli

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează