SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - SHUAI ZHANG 7-6, 6-1 // Cum descrie Halep turneul de la Wimbledon: „Vreau să devin membru în acest club!”

FOTO: Instagram @Simona Halep
FOTO: Instagram @Simona Halep

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 20:17

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a învins-o pe chinezoaica Shuai Zhang (30 de ani, 50 WTA), scor 7-6, 6-1, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon. 

  • Simona Halep va juca în semifinalele Wimbledon 2019 cu Elina Svitolina (8 WTA). Meciul va avea loc joi, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori.

„Mă simt mai confortabil pe această suprafață. Nu am încercat să alunec deloc, sper să fie la fel și în meciul următor. E periculos pe iarbă, pentru că picioarele nu au stabilitate ca pe hard sau pe zgură, de aceea le prefer pe acestea. Acum mă simt altfel pe iarbă, știu cum să fac ca lucrurile să funcționeze în favoarea mea.

Prima mea amintire de la Wimbledon este din 2007, când am jucat la juniori. Îmi place aici pentru că totul e verde, sunt flori, faptul că trebuie să jucăm în alb, iar pe pereți sunt toți campionii. Când joci pe Central, la intrare ai ocazia să vezi trofeele. E un turneu elegant, care are un vibe pozitiv. Anul acesta, când am ajuns aici, mi-am zis că trebuie să câștig turneul, pentru că vreau să devin membru în acest club, ar fi minunat”, a declarat Simona Halep într-o conferință de presă.

Halep e pregătită pentru Svitolina

Halep o va înfrunta în semifinale pe ucraineanca Elina Svitolina, jucătoarea care o conduce cu 4-3 în meciurile directe: „Mereu am avut meciuri grele cu ea, va fi la fel și acum. Sunt semifinale și nu mai contează ce s-a întâmplat în trecut, care este scorul general, ci trebuie să dai tot ce ai mai bun și să încerci câștigi”.

Vezi și:

Halep, schimbare radicală de viziune: „E prima oară când spun asta!” » Care a fost momentul dificil al sfertului de finală

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
sakamoto
sakamoto  •  10 Iulie 2019, 13:07

Atunci cind scorul era 1-4 cu Shuai Peng si nu se intrevedea nici urma de victorie, Simona a schimbat tactica:n-a mai trimis mingea in racheta adversarei. A plimbat-o pe fata din China si meciul a luat o alta turnura. Simona a dat dovada de maturitate, ca este o jucatoare cerebrala. Se pare ca si prezentza lui Darren are o importantza majora la acest turneu. Ii confera Simonei incredere, liniste interioara, schilibru. Simona Halep este simpatizata in lumea tenisului si nu numai. Nu jigneste pe nimeni, vorbeste elogios despre adversarele sale. Nu este de neglijat in tenis. Sint jucatoare-jucatori- de tenis, care se jignesc, se birfesc, isi adreseaza cuvinte urite. Simona NU! N-a suparat niciodata pe nimeni. Si lumea sportului in generat, in tenis in special apreciaza foarte mult aceasta. Simona este simpatizata peste tot. Respectata. Te iubim Simona! Succes la Wimbledon! Sint mindru de tine!

llillian
llillian  •  10 Iulie 2019, 09:17

Daca ajunge in finala cu Serena, o poate invinge numai plimband-o stanga, dreapta si mingi lungi urmate de scurte. Serena la kg pe care le are nu poate sa se deplaseze prea mult, are forta nu si rezistenta. Mult succes Simo.

dinamo100
dinamo100  •  10 Iulie 2019, 08:13

Nu va fi usor cu Svitolina. Hai Simona!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează