SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA STUTTGART

Simona Halep și-a aflat adversara din sferturi de la Stuttgart » A fost anunţată ora meciului

Articol de GSP - Publicat joi, 23 aprilie 2015 09:02

Simona Halep va juca în "sferturi" contra italiencei Sara Errani, 27 de ani, locul 15 WTA. Aceasta a trecut în două seturi de Zarina Diyas, scor 6-4, 6-1.

Partida Halep - Errani se va disputa vineri, de la ora 15:00 și va fi pe Digi 3 și liveTEXT pe GSP.ro.

Jucătoarea noastră s-a mai întîlnit de două ori cu Errani, fiecare cîștigînd cîte un meci. Ultima partidă a avut loc anul trecut, la Doha, cînd Halep s-a impus categoric în două seturi, 6-2, 6-0.

Simona Halep s-a calificat în "sferturile" turneului de la Stuttgart, după ce a  trecut de Garbine Muguruza, scor 3-6, 6-1, 6-3. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
lenan
lenan  •  23 Aprilie 2015, 18:33

meci greu, insa, in mod normal, simona n-are trebui sa aiba probleme foarte mari pentru a trece mai departe.

msr_ms
msr_ms  •  23 Aprilie 2015, 18:02
Postat de lapusneanul pe 23 Aprilie 2015, 17:34

6-3. 6-4 pentru Simona in 68 de minute :)

si o victorie in care sa castige 2 seturi in tiebreak ar fi buna,iar pe catalynn fcsb lasa-l in pace.are dezamagirea lui.

soseta.ucigasa
soseta.ucigasa  •  23 Aprilie 2015, 18:01
Postat de catalynn pe 23 Aprilie 2015, 12:36

Mai lăsați-ne bai nene cu ***, mi se rupe cu cine joaca si ce face! Ca doar nu joaca pt mine ci pt ea. Când a jucat pt noi, la Galați in Fed Cup, a durut-o la basca, a bătut-o Buburuza de i-au mers fulgii. Acum ca o arde buzunarul a crăpat pe teren ca sa câștige. De regula o ignor, insa azi ați poluat efectiv pagina cu ***, unde te uiți dai de ea! Ma mir ca nu ați scris ca vrea un dezaxat danez sa o omoare. Evident oricât de antipatica îmi e ***, chiar *** (*** ar fi mult prea mult ...

unde ti se rupe ba, ca tu esti pe toate articolele....ei posteaza articolele dupa audienta. daca se intra pe ele, mai fac pe subiect. daca tu intri pe toate, si intri, si altii la fel, inseamna ca se cere. e ca si cum te-ai duce zilnic la magazinul din colutul blocului si ai cumpara 2 kg de mere. si apoi ai spune....ce tot aduceti ba mere. asa esti tu. esti consumator fidel de articole cu halep, dar te plangi de abundenta lor. pai nu mai intra pe ele. cauta altele. N-ai scroll. si daca nu gasesti cauta pe alte site-uri. dar nu, tu esti mereu pe toate articolele

Vezi toate comentariile (27)
Comentează