SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Simona Halep şi-a aflat adversara din sferturile de finală de la Roland Garros! Pe cine va înfrunta pentru un loc în semifinale

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 02 iunie 2014 21:46

Adversara Simonei Halep din sferturile de finală de la Roland Garros va fi Svetlana Kuznetsova, locul 28 mondial. 

Rusoaica a trecut în două seturi de Safarova, 6-3, 6-4, după o oră şi 18 minute de joc. Kuznetsova a cîştigat în 2009 turneul de la Roland Garros, însă de atunci nu a mai reuşit să treacă de sferturile de finală.

Anul trecut a fost eliminată în această fază a competiţiei de Serena Williams, 3-6, 6-3, 3-6, americanca cîştigînd turneul.

Cele două s-au mai întîlnit de 4 ori pînă acum, fiecare avînd cîte două succese. Ultima dispută dintre cele două a fost în aprilie, la Stuttgart. Atunci Kuznetsova s-a impus în două seturi, 2-0. Halep a cîştigat meciurile de la Roma din 2013 şi Torronto.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală după ce a eliminat-o pe Sloane Stephens în două seturi, scor 6-4, 6-3. Este cea mai bună performanţă a româncei la Roland Garros.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (71)
ataraxia
ataraxia  •  03 Iunie 2014, 09:17

in mod normal, nu are cum sa o bata kuznetzova. numai sa nu tremure de frica avansarii in turneu. nu e experimentata si asta trebuie sa ne sperie un pic. sa nu ia frica adversarei...asa a facut si cu stephens in unele momente. am simtit-o usor pierduta dupa ce asta de culoare prindea cate un unghi....dara a avut incredere si a trecut de ea. se joaca turneul asta; nu se stie nimic sigur. nu este nicio surpriza daca va castiga suarez navarro sau bouchard. insa nu cred ca pot castiga in vecii vecilor muguruza, errani sau petkovic. asadar, vom vedea. HAI SIMO, RUPE-O PE KALASNIKOVA ASTA, MAI ALES CA S-A TATUAT CA UN PUSCA.RIAS, ORIBIL FRATE! CRED CA E SI BETIVA!

bamse1901
bamse1901  •  03 Iunie 2014, 08:57

mult succes Simona

sandokhan97
sandokhan97  •  03 Iunie 2014, 08:27
Postat de alexbibirica1 pe 03 Iunie 2014, 08:22

chiar si-asa daca...stam sa ne uitam la meciul jucat de Simona impotriva cuznetzovei in urma cu o luna ... vom observa altceva ... si anume ca,Simona a avut meciul in mana ... dar a pierdut ... avand 5-2 in primul set si l-a pierdut cu 7-5 ,iar in setul 2 a avut minge de set la 5-4 si a pierdut in tie-break ! daca as putea sa o vad iar pe Simona ,cea care a jucat la ROMA si la Doha,nu am avea nicio emotie cu aceasta femeie-barbat ,care imi sparge timpanele cu ragnetele scoase

SImona are carente in joc cateodata, desi in ultima perioada a aratat o constanta incredibila. Are idee cineva pe la ce ora ar putea fi programat meciul ala? Nu de alta dar din tot turneul am apucat sa vad doar 1 set live. Din cauza traficului nu prind un meci intreg

Vezi toate comentariile (71)
Comentează