SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

Simona Halep și-a aflat adversarele de la WTA Cincinnati! Ce se va întâmpla dacă abandonează din cauza accidentării

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 august 2019 13:54

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) va avea primul tur liber la WTA Cincinnati. Dacă se reface după accidentarea de la Rogers Cup, românca va debuta în turul secund cu învingătoarea dintre rusoaica Ekaterina Alexandrova (48 WTA) și spaniola Carla Suarez Navarro (26 WTA). 

Optimile de finală i-ar aduce în față o adversară tare. Acolo ar urma să joace cu Garbine Muguruza, Madison Keys, Amanda Anisimova sau Daria Kasatkina. Pe aceeași jumătate de tablou cu românca se mai află Naomi Osaka (2 WTA), Kiki Bertens (5 WTA) și Elina Svitolina (7 WTA).  

Competiția de la Cincinnati debutează luni și o va prinde pe Halep într-o perioadă de refacere după accidentarea suferită azi-noapte la tendonul lui Ahile. Cel mai probabil, Simona nu va putea duce la capăt turneul. 

„Se pare că voi juca miercuri la Cincinnati. Am timp suficient să mă recuperez, dar aștept să văd ce spun doctorii. Nu pot da încă un verdict”
Simona Halep

Halep poate să cadă pe 7

Halep riscă să piardă trei locuri în clasament și să cadă până pe locul 7, în funcție de parcursul lui Kiki Bertens, al Petrei Kvitova și al Elinei Svitolina.

Fostul lider mondial are de apărat 585 de puncte și aici, după ce a jucat finala anul trecut, pierdută cu Kiki Bertens, scor 6-2, 6-7(6), 2-6.

2.944.486 $este fondul total de premiere la Cincinnati

Vezi și: 

VIDEO Moment straniu » Serena Williams s-a blocat și a părăsit sala de conferințe când a fost întrebată de Halep: „Las-o așa. Ieșirea e în direcția aia”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
visinu
visinu  •  10 August 2019, 23:16

S-a rupt tendonul lui Ahile Iuruc.

ray51
ray51  •  10 August 2019, 18:31

Castiga prin abandonul celor de pe partea ei de tablou...

spartcapus
spartcapus  •  10 August 2019, 17:18

Ar cadea pe 7? Poate iese si din primii 10!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează