SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BEIJING

Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Beijing: Rebecca Peterson » Când se joacă meciul

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 13:29

Simona Halep (6 WTA, 28 de ani) va debuta luni la turneul de la Beijing, organizatorii urmând să anunțe ziua și ora primului meci.  

  • Simona Halep o va înfrunta pe Rebecca Peterson luni, după ora 9:00, liveTEXT pe GSP.RO și transmis de TV DigiSport 2. Partida va fi a doua pe terenul Lotus după confruntarea dintre Xinyu Wang și Yafan Wang.

În primul tur, jucătoarea noastră se va duela cu suedeza Rebecca Peterson (53 WTA, 24 de ani). Acesta a trecut de calificări, învingând-o în ultimul meci pe japoneza Misaki Doi (75 WTA), scor 6-1, 5-7 (3), 6-2, după un meci de 2 ore și 23 de minute. 

Acesta va fi al doilea meci direct între Halep și Peterson. Cele două au mai jucat în 2013, la Bastad, când Simona a câștigat fără emoții, 6-4, 6-0. 

Dacă se califică în turul II, românca va evolua împotriva învingătoarei dintre rusoaica Ekaterina Alexandrova și Bernarda Pera. Pe partea de tablou a Simonei se mai află jucătoare precum Caroline Wozniacki, Naomi Osaka, Bianca Andreescu și Karolina Pliskova.  

În 2018, Simona a abandonat încă din primul tur al turneului de la Beijing, după ce a pierdut primul set cu Ons Jabeur, scor 1-6. În 2017 a fost finalistă.  

Rămâne de văzut starea fizică în care se află Simona, după ce a abandonat miercuri în meciul din optimi de la Wuhan, acuzând probleme la spate. (Detalii AICI)

CITEȘTE ȘI:

Simona Halep a împlinit 28 de ani! Cele mai importante 11 repere dintr-o carieră stelară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
amygos_sm
amygos_sm  •  28 Septembrie 2019, 18:07
Postat de 267890 pe 28 Septembrie 2019, 17:24

Din nou o tragere la sorti ...a la Halep. Poate sa urle linistita vreo doua tururi, in timp ce alte nume grele lupta din greu. Apoi apare Halep ca o floricica si face un meci istoric. Dar poate ne scapa Peterson de scenariul asta care se repeta turneu de turneu.

i-a zi prostea, ce nume grele lupta din greu ?

267890
267890  •  28 Septembrie 2019, 17:24

Din nou o tragere la sorti ...a la Halep. Poate sa urle linistita vreo doua tururi, in timp ce alte nume grele lupta din greu. Apoi apare Halep ca o floricica si face un meci istoric. Dar poate ne scapa Peterson de scenariul asta care se repeta turneu de turneu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close