SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Simona Halep și-a anunțat revenirea în echipa de Fed Cup: "Vreau să fac puncte pentru țara mea"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2015 15:35

România  va juca în turul I al Grupei Mondiale împotriva Cehiei, la începutul anului 2016.

Simona Halep, cea care nu a participat la meciul contra Canadei din barajul pentru Grupa Mondială din cauza programului, a declarat că anul viitor este dornică să joace iar pentru România.

"Va fi un meci dificil, pentru că ele sînt jucătoare foarte puternice şi cu experienţă. Dar avem şansa noastră. Eu am cîştigat cu Safarova şi Kvitova, dar vom vedea ce va fi în Fed Cup, pentru că e mai greu.

E bine că vom juca în România şi vom avea publicul alături de noi, dar este şi o presiune enormă. Sper de data acesta să nu mai pierd şi să fac punctele pentru ţara mea

Mai este mult pînă la meci, dar eu mereu mi-am dorit să particip la Fed Cup. Anul acesta am considerat că este mai bine să joace colegele mai odihnite", a declarat Simona Halep pentru ProTV. 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
roadster1988
roadster1988  •  07 Iunie 2015, 08:31

in Fed cup trebuie daruire totala.nu faci numai un antrenament numai pentru turneele banoase.

alegsandru
alegsandru  •  06 Iunie 2015, 21:08
Postat de Dan Dumitrescu pe 06 Iunie 2015, 20:36

Daca in gand slam-uri nu prea mai apare, e buna si FED CUP. Cand o atrageau "mormanele" de parai nu avea timp de "tara mea", acum, cand s-au dus visele de no.1 si caderea pare libera, i-a revenit patriotismul. E bine.

da. *** sa razgandit. A vazut ca moare de foame si acuma vrea sa ieie bani lu poporu roman. Nu ne pacalesti ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kdester
kdester  •  06 Iunie 2015, 20:44

poate sa joace oricare, fie HAlep, Mitu, Begu, Dulgheru sau Niculescu, caci in fata Cehiei ne trebuie un miracol, sper ca pana in 6-7 februarie 2016 Begu sa treaca peste hopul numit Kvitova, Dulgheru si Niculescu parca sunt obosite de parca joaca meciuri de trei seturi terminate toate la tiebreak, Mitu vad ca in fata jucatoare din susul clasamentului se ambitioneaza dar o da in bara cu cele din jurul ei, iar Halep parca e un haos, iar o mare jucatoare isi poate schimba jocul, nu se scuza ca a jucat altceva de parca uitase cum jucase anterior de parca e un robot setat pe un anumit program

Vezi toate comentariile (19)
Comentează