TENIS  ·  WIMBLEDON

Simona Halep și coșmarul campioanei mondiale înainte de Wimbledon: "Ați văzut Germania"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Joi, 28 Iunie 2018, 20:47

Simona Halep continuă să fie numărul 1 mondial și se pregătește pentru Wimbledon, cel de-al treilea Grand Slam al anului, care se va desfășura în perioada 2-15 iulie.

" Wimbledon-ul reprezintă întotdeauna un eveniment deosebit. Este altceva. Atmosfera, oamenii, jocul, toate sunt diferite. De aceea încerc și eu să mă ridic la înălțimea momentului. Dacă mi se cer pronosticuri, evit să răspund. Nu știu ce voi face, dar voi da totul. Important este jocul, importantă este propria mea concentrare, restul va veni în mod natural.

Dacă te concentrezi și îți controlezi jocul, ai mari șanse de câștig. Dar nici atunci nu e totul sigur. Am adversare foarte valoroase, vor apărea chiar și în primele tururi. Sigur că mă gândesc la victorie și nu mă tem de nimeni. Dar asta nu înseamnă că va fi ușor sau că poate cineva să spună ce va fi sau cum va fi. Așa a fost și la Roland Garros. Se putea întâmpla orice", a declarat Simona Halep pentru Magna News.

Simona e conștientă că va fi dificil în acest an la Wimbledon: "Mă onorează faptul că sunt favorită nr. 1, dar este și o uriașă responsabilitate. Vă dați seama că toate adversarele se vor concentra o dată în plus împotriva mea. Și e normal să fie așa. O făceam și eu când eram mai țânără și mă situam mai jos în clasament, la meciurile împotriva jucătoarei nr. 1 mondial.

Repet, nu îmi doresc niște adversare anume, nici nu vreau să evit cine știe pe cine. Voi juca așa cum cere programul, punând toată energia și experiența mea în fiecare meci. Nu o spun pentru că așa trebuie spus. Tenisul a devenit foarte omogen, valorile se apropie, ca și în întreg sportul, așa simt eu. Nu mai există favoriți cerți, nici campionii mondiali nu mai pot fi siguri de ceva anume. Ei trebuie să lupte din primul minut pentru orice meci, pentru orice victorie. Ați văzut campioana mondială de fotbal, Germania, o echipă foarte valoroasă și de mare tradiție. Dar nimic nu mai este sigur în sport acum.

Iar la tenis, orice problemă de moment te poate ajuta sau încurca în modul cel mai imprevizibil. Sper să aduc bucurie suporterilor mei din România, cărora le mulțumesc pentru uriașul sprijin moral".Ne protejează sau nu mănușile de COVID? Demonstrația unei asistente: „Nu sunt deloc conștienți„

Libertatea

Comentarii (3)

Adrian Costea  •  29 Iunie 2018, 10:51

...tot e bine ca este DOAR cu ......"mai"! era doar o remarca, dar......te pui cu "patriotismul" romanului!! intr-adevar sh ar trebui comparata cu Federer (dar mai are multe trofee si ani pana acolo....) cand? Hm....raspundeti Dvs!

mellye  •  28 Iunie 2018, 22:38
Postat de Adrian Costea pe 28 Iunie 2018, 22:22

..cu precizarea ca Germania a luat cateva titluri mondiale.... pe de alta parte RH s-a cam terminat de cca 3 saptamani, mai scrieti si despre Eastbourne, faza semifinalelor....cineva, nu spui cine - persoana importanta, nu s=a prea prezentat, deodata bolnavioara...! acu, nicio problema....de tot rasu' !

Mai adrian cristea da carei problema ta ?? Federer a sarit absolut toate OP de pe zgura si na mai zis nimeni nimic ,si nu sa intimplat absolut nimic. Bine acum o sa ni sami spui sa SYMO nui Federer .

Adrian Costea  •  28 Iunie 2018, 22:22

..cu precizarea ca Germania a luat cateva titluri mondiale.... pe de alta parte RH s-a cam terminat de cca 3 saptamani, mai scrieti si despre Eastbourne, faza semifinalelor....cineva, nu spui cine - persoana importanta, nu s=a prea prezentat, deodata bolnavioara...! acu, nicio problema....de tot rasu' !

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Real Madrid - Barcelona

Digi 2
Program TV complet

Liga 1