SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP ȘI DARREN CAHILL S-AU DESPĂRȚIT

Simona Halep și Darren Cahill s-au despărțit // Ilie Năstase, categoric după ruptură: "Ea nu mai are nevoie de antrenor"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 23:13

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) și Darren Cahill nu vor mai colabora din sezonul următor (detalii AICI). 

Ilie Năstase consideră că Simona a ajuns la nivelul în care se poate descurca și fără antrenor și nu crede că rezultatele liderului WTA vor fi afectate. 

"Mi se pare că e normală. Au mai fost situaţii d-astea. Se întâmplă, ea nu mai are nevoie de antrenor. Poate să stea şi fratele ei acolo, şi mama, şi tata, nicio problemă. Nu înţeleg, ce atâtea discuții?!

E prima oară când se întâmplă aşa ceva? Nu ştiu, mi se pare normal, că e ca un cuplu, nu? Poate să fie oricine în locul lui, e uşor să fii antrenorul lui Halep, e numărul 1 mondial", a declarat Ilie Năstase pentru Prosport.

Vezi și:  Omul care a prefațat succesul colaborării face un anunț URIAȘ: "El el îl va pregăti Cahill anul acesta" » Mesajul lui Darren care întărește informația

Simona Halep și Darren Cahill s-au despărțit // Halep a pățit ca Roger Federer! Același motiv a stat în calea unei colaborări de excepție

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
100185550934873
Septimiu Codrean  •  10 Noiembrie 2018, 12:14

ILIE NASTASE, ia-ti un caiet si un pix si noteaza ! Vezi aici dedesubt o intreaga generatie de manageri in ale tenisului ! Toti SFATUITORII astia n-au jucat tenis de caimp, dar nu conteaza ! Tu ia-ti notite ! Nu strica ! Si cind te gindesti ca sint nascuti toti in Romania ! Avem productie mare de destepti ratati la hectar.Toti ratatii astia te invata tenis pe tine, frate ! Bine ca n-ai jucat popice.Nici tu nici Simona .Ca va recomandau priceputii astia si antrenor de popice ! Esti depasit Ilie . Nu mai comenta deloc tenis ! Ia-ti notite de pe www.gsp.ro .Gratis ! Ai de la cine.

ray51
ray51  •  10 Noiembrie 2018, 10:30

Ilie, chiar te-ai ramolit? Pana si marele Federer are antrenor. La varsta lui putea sa-si permita sa-si fie propriul coach, nu? Sau vezi din alta perspectiva aceasta despartire???

2264101893823582
Kiss Péter  •  10 Noiembrie 2018, 10:20

Decizia lui Cahill a fost de asteptat.Era convins ca Halep nu mai este un viitor eficient pentru el...Halep este in declin ireversibil,la anul va iesi din top 10.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează