SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Simona Halep și Irina Begu merg mai departe la Miami

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 martie 2018 18:09

Simona Halep și Irina Begu s-au calificat în optimile de finală ale probei de dublu de la WTA Miami, după victoria obținută în fața Juliei Goerges și a lui Betanie Mattek-Sands, scor 7-6, 7-6. 

Meciul dintre Halep/Begu și Goerges/Mattek-Sands s-a jucat la o intensitate ridicată. Româncele au avut nervii mai tari și au rezistat în primul set, deși au fost conduse în două rânduri cu un break avans. În tie-break au servit impecabil și s-au impus la 3. 

Actul secund a avut o desfășurare asemănătoare. Adversarele au condus 4-1, dar s-au văzut egalate și au cedat tot în tie-break, de data asta la 6.

Halep și Begu le vor înfrunta în turul următor pe Raquel Atawo și Anna-Lena Groenefeld.

În sferturi, româncele pot da peste favoritele 3, Gabriela Dabrowski și Yi-Fan Xu, iar în semifinale le-ar putea aștepta a doua pereche favorită Hao Chan/Latisha Chan.  Principale favorite ale probei de dublu sunt Ekaterina Makarova și Elena Vesnina, cu care Halep și Begu pot juca în finală.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  24 Martie 2018, 16:32

Este adevărat că Halep și Begu s-au calificat la dublu la Miami cu un chinuit 7-6,7-6,dar când joci la dublu cu Begu în echipă trebuie să-ți asumi faptul că vei juca de la început în inferioritate numerică. :) :) :) Irina Begu,deși este o jucătoare tânără(încă!),se mișcă lent pe teren,n-are forță-n lovituri și nici simț de anticipație a fazei,deși ar trebui să-l aibă,fiindcă are ceva experiență ca jucătoare de tenis.

sala_dalles
sala_dalles  •  24 Martie 2018, 07:23
Postat de rjka pe 23 Martie 2018, 22:19

Probabil tu ești obișnuit cu can canul ,nu cu normalitatea mai bine te uiți la Gigi tv la anormalitate ăștia sunt generația născuta obosita și Trăind pentru a se odihni .si critica campioni României care ne reprezintă cu succes peste hotare asta e romanul.

Cu facebook si GPS.

valyomanyd
valyomanyd  •  23 Martie 2018, 23:56

Ați modificat articolulu ? Pai...nu ne-ați aburit că la orizont se vede perechea cu care ar urma să joace, Hlavackova & Strycova ? :)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează