SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep și Irina Begu, mesaje emoționante după decesul Florenței Mihai: "Ne-a făcut să credem că se poate"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2015 22:33

Simona Halep a postat un mesaj emoționant pe contul său de facebook după aflarea veștii că fosta jucătoare de tenis Florența Mihai a murit la vîrsta de 60 de ani.

"Florența Mihai ne-a făcut să credem că se poate. Că nu trebuie să te naști într-o țară dezvoltată ca să ai o șansă în tenis, că te poți ridica prin voință, ambiție și perseverență. Că merită să îți păstrezi încrederea, modestia și să nu renunți, nici chiar atunci cînd totul pare pierdut.

Pentru toate acestea, generațiile trecute, prezente și viitoare îi vor rămîne recunoscătoare. Dumnezeu să o odihnească!", a scris Simona Halep pe rețeaua de socializare.

Irina Begu a postat și ea un mesaj la fel de emoționant: "Inima celei alături de care am cunoscut primul meu mare succes a încetat astăzi sa mai bată. A fost un om de o modestie rar întîlnită, care și-a dedicat toată viața sportului alb. Veți rămîne pentru totdeauna în amintirea mea d-na Florența! Dumnezeu să vă odihnească în pace!".

 

Florența Mihai ne-a făcut să credem că se poate. Că nu trebuie să te naști într-o țară dezvoltată ca să ai o șansă în...

Posted by Simona Halep on 14 Octombrie 2015

Citește și: A murit Florenţa Mihai, prima româncă finalistă la Roland Garros! » Ilie Năstase: "Nu se poate, nu pot să cred"

 

Inima celei alaturi de care am cunoscut primul meu mare succes, a incetat astazi sa mai bata. A fost un om de o modestie...

Posted by Irina Camelia Begu on 14 Octombrie 2015

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează