SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

Simona Halep și Rafael Nadal, opinii complet diferite » Alimentul indispensabil Simonei pe care Nadal nu-l mănâncă niciodată: „Pur și simplu, nu îmi place”

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 17:03

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) și Rafael Nadal (33 de ani, 1 ATP) nu au aceleași preferințe culinare. Halep și legendarul tenismen iberic au avut opinii complet diferite atunci când au fost chestionați cu privire la consumul de brânză.  

După ce Simona Halep a învins-o în sferturile de la Australian Open pe Anett Kontaveit, scor 6-1, 6-1, românca a fost întrebată la conferința de presă ce alimente consumă la micul dejun: 

„De ce mă întrebați acest lucru? Am jucat foarte bine, nu? În două săpămâni am mâncat doar două lucruri la micul dejun, șuncă și brânză”, a declarat Simona, cea despre care se știe că este și o mare fană a pastelor. 

Rafael Nadal: „Nu am mâncat brânză în viața mea”

Rafael Nadal împărtășește însă o opinie total diferită:Nu mănânc brânză. Nu am mâncat în viața mea. Pur și simplu, nu îmi place. 

Carne mănânc uneori, atunci când mi-e poftă. Nu am nimic împotriva ei, dar prefer peștele. Asta e tot. Nu am probleme mari în ceea ce privește alimentația. Mănânc exact ce îmi doresc. Bineînțeles, dieta este importantă pentru sănătatea unui sportiv”, a declarat Nadal în septembrie 2019. 

Vezi și: 

Simona Halep, analiză la rece după eliminarea de la Australian Open: „Trebuie să accept asta”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
chris_bu67
chris_bu67  •  31 Ianuarie 2020, 21:57

poate în viitor ,și despre tranzitul intestinal ceva !

calicon
calicon  •  31 Ianuarie 2020, 18:22

Exact ce ma interesa!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează