SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

FOTO Simona Halep și Toni Iuruc, noul ei iubit, surprinși ținându-se de mână: cine e partenerul campioanei de la Wimbledon

Simona Halep e o prezență discretă când vine vorba de viața ei sentimentală // Sursă foto: Gazeta Sporturilor
Simona Halep e o prezență discretă când vine vorba de viața ei sentimentală // Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2019 16:00

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a revenit recent în țară după două săptămâni magice petrecute la Londra, la finalul cărora a devenit prima tenismenă din România care se impune în prestigiosul turneu de la Wimbledon.

Departe de terenurile de tenis preț de câteva săptămâni, Simona a avut în continuare un program agitat. A fost asaltată de jurnaliști încă de la aeroport, iar în zilele următoare a fost implicată în diverse acțiuni în care și-a prezentat replica trofeului la Wimbledon. 

 

O prezență discretă când vine vorba de viața ei sentimentală, Simona Halep a fost surprinsă în prezența unui bărbat despre care se spune că ar fi noul său partener. Potrivit Cancan,  Toni Iuruc, 40 de ani, un milionar machedon, este cel care ar fi iubitul campioanei en-titre de la Wimbledon, cei doi fiind fotografiați ținându-se de mână în drum spre un restaurant de lux din Capitală.

Conform sursei citate, acesta deține mai multe afaceri în România, având în subordine șase firme. De-a lungul timpului, Toni Iuruc a fost implicat în colaborări cu Sorin Oprescu, fostul primar general al Capitalei.

Toni Iuruc a fost prezent și la Dineul Campionilor de la Wimbledon, unde Halep a celebrat duminică seara succesul din finala cu Serena Williams.

Toni Iuruc, indicat de săgeată // foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Revine pe teren în august

Halep se află în vacanță momentan, urmând să revină pe teren la începutul lunii august, atunci când debutează turneul de la Rogers Cup, unde e campioană en-titre. Apoi, jucătoarea noastră ar urma să joace la Cincinnati și la US Open. 

Vezi și: Simona Halep își prezintă trofeul de la Wimbledon și la Constanța » Programul complet al ceremoniei

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (37)
193893057647314
Bjorn Larsson  •  23 Iulie 2019, 12:04

Pai vad ca se tine de mina cu taica-su vai de capul vostru de ziaristi.

doomsday2000
doomsday2000  •  23 Iulie 2019, 06:50

Dacă Negoiță s-a simțit furat și capușat de familia Rednic în mandatul anterior, de ce l-a ras pe Niculescu imediat ce Rednic a rămas fără echipă ? Să răspundă Fronea

mosierul
mosierul  •  21 Iulie 2019, 10:16
Postat de lapusneanul pe 19 Iulie 2019, 18:16

vai de tine, esti foarte afectat de aceasta situatie...hahaha

...nu cred că afectează pe nimeni situația asta , unii doar vor să scoată în evidență faptul că în secolul XXI mai sunt etnii care nu accepta să își strice originile nobile...mai sunt și romii ăia care nu accepta vreun intrus in etnia lor ...romanul e hoțoman pe când machedonul e cinstit de dă pe dinafară....

Vezi toate comentariile (37)
Comentează