SPORTURI  »  TENIS  »  FINALA ROLAND GARROS // HALEP - STEPHENS, 16:00, GSP, EUROSPORT, PROTV

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS, finala Roland Garros // Uriașă în momentele importante » Cum impresionează Stephens înainte de finala Roland Garros

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iunie 2018 10:26

Simona Halep, locul 1 WTA, și Sloane Stephens, locul 10 WTA, joacă astăzi finala Roland Garros 2018. Meciul începe la ora 16:00 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV și Eurosport.

Sloane Stephens, 25 de ani, este în a doua finală de Grand Slam din carieră, câștigând-o pe prima în 2017, contra lui Madison Keys. Născută în Florida, Stephens dovedește o forță incredibilă în finale. Americanca a fost de șase ori în utlimul act al unui turneu și a câștigat de fiecare dată.

În 2015, Keys a câștigat primul turneu, la Washington, cu Anastasia Pavlyuchenkova 6-1, 6-2. Anul 2016 a fost cel mai prolific din cariera americancei, jucând trei finale și câștigându-le pe toate, la Auckland, Acapulco și Charleston.

În 2017, Stephens a câștigat primul Grand Slam, trecând de Madison Keys, scor 6-3, 6-0. În acest an, Sloane s-a impus doar la Miami, învingând-o pe Jelena Ostapenko, scor 7-6, 6-1.

Totuși, până acum, Sloane Stephens nu are nicio victorie cu jucătoare aflate pe locul 1 WTA. În duelurile cu adversare din top 10, americanca are 12 victorii.

clipboard01

2

Meciul Simona Halep - Sloane Stephens poate fi urmărit liveTEXT AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează