SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MONTREAL

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. S-a pierdut cu firea și a cerut intervenția lui Darren Cahill: "Cât e scorul? Spune-mi, cât e scorul?!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 august 2018 21:02

Simona Halep (26 ani), 1 WTA, a câștigat eroic finala turneului Rogers Cup, de la Montreal, cu americanca Sloane Stephens (25 ani, 3 WTA), 7-6(6), 3-6, 6-4. 

Simona Halep a început perfect finala de la Montreal. S-a desprins rapid la 4-1, cu două break-uri avans. Dar Sloane a revenit la un singur game în spate și a forțat-o pe Simona să ceară intervenția lui Darren Cahill.

Dialogul dintre cei DOI: 

Darren Cahill: Te miști excelent. Lovești bine,  câștigi toate schimburile lungi. Nu faci nimic greșit. Continuă să accelerezi cu forehand-ul și backhand-ul. Nimic bun nu vine fără muncă, știi asta.
Simona Halep: Am greșit 3 lovituri la rând, ratez loviturile simple. 
Darren Cahill: Care e scorul? Spune-mi, care e scorul?
Simona Halep: E 4-3, dar am avut 4-1.
Darren Cahill: Arăți grozav! Nu te învinovăți la fiecare greșeală. Ai avantaj. Lasă, negativismul. Baftă!

Vezi și: Tensiunile politice din România au ajuns și la meciul liderului WTA! Ce s-a auzit în timpul finalei de la Montreal

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
1776365605757168
Popescu Alexandru  •  13 August 2018, 09:47

Cu siguranta, fara Darren Simona n-ar fi ajuns numarul 1 mondial.Stie s-o calmeze si sa-i transmita exact ce trebuie ca sa castige meciurile!Propun sa-l facem cetatean de onoare al Romaniei, fiindca fac o echipa irezistibila impreuna!Nu-i usor sa lucrezi cu Simona, are un caracter rebel, se enerveaza repede cand greseste un pic mai mult si Darren e omul potrivit s-o readuca pe linia de plutire!

347655969058390
Ion Popescu  •  13 August 2018, 07:50

BRAVO SIMONA ,AI FOST MINUNATA. AI AVUT UN MECI DE INFARCT,AMANDOUA ATI FOST BUNE,DAR TU AI FOST CEA MAI BUNA. SA TE GANDESTI CA IN ACESTE MOMENTE GRELE ,CAND ROMANII SANT TRATATI DE O GASCA DE INCOMPETENTI, CA NISTE ANIMALE , TU AI FOST CEA CARE AI ADUS UN ZAMBET DE FERICIRE PE FETELE NOASTRE. ESTI MINUNATA SIMONA!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 August 2018, 00:33

e frustrant sa joci foarte bine, sa ataci non stop si adversara sa-ti trimita tot inapoi pana cedezi si o dai in fileu. si Simona e de inteles. felicitari inca o data !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează