SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - SOFIA KENIN / FOTO Simona Halep, față în față cu Barbara Schett și Mats Wilander » Momentul în care s-a pierdut cu Kenin: „Totul s-a schimbat după aceea”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 13:26

Simona Halep, 27 de ani, locul 1 WTA, a acces în turul III la Australian Open după ce învins-o pe americanca Sofia Kenin, 20 de ani, locul 37 WTA, scor 6-3, 6-7, 6-4. 

  • În turul III, Simona Halep se va duela Venus Williams, locul 36 WTA, care a trecut de Alizet Cornet, scor 6-3, 4-6, 6-0. Partida se va juca sâmbătă dimineață, organizatorii urmând să anunțe ora de start

După meci, Simona Halep a fost prezentă în studioul Eurosport, la emisiunea „Game, Schett&Mats”.

Îmbrăcată lejer, cu papuci în picioare, liderul WTA a dialogat relaxat  cu Barbara Schett și Mats Wilander.

- Felicitări! Ți-au luat o mare greutate de pe umeri cu această victorie. Cum te simți?
-A fost un meci grozav, un meci foarte greu. Spatele meu e puternic și rezistă. Nu am probleme. Picioarele sunt amorțite, dar e normal. Vin după o perioadă mare de pauză. Sofia Kenin e o jucătoare bună. Nu s-a predat niciodată. A trebuit să fac și eu același lucru. Și azi am vorbit cam mult în timpul meciului, dar e bine că am câștigat.

- Cum te simți acum în comparație cu meciul trecut?
- Am simțit că azi joc mai bine! Poate m-am relaxat puțin. După game-ul din setul doi, când aveam 3-0, mi-am pierdut încrederea. Totul s-a schimbat după aceea. Am simțit că Sofia joacă tot mai bine și că poate reveni. A fost doar un gând și de aceea am pierdut setul.

- Cum te simți acum? Ai venit după o pauză lungă.
- În luna decembrie m-am pregătit mult în sală, dar nu e același lucru. Am venit târziu aici, fără meciuri în picioare. Nu eram pregătită 100% pentru jocuri oficiale. Acum e bine.

- Ai declarat că de când ești numărul 1 nu mai ai presiune.
- Da. M-am relaxat din prima zi de când am devenit lider mondial. Acum doar mă bucur de tenis. E cel mai bun moment al meu! Nu mă gândesc că eu sunt numărul 1 și adversara e pe un loc inferior. Toate suntem la fel.

Rezumatul video al meciului

Citește și:

Și Caroline Wozniacki e OUT! » Calcule actualizate pentru locul 1 WTA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
peluza
peluza  •  17 Ianuarie 2019, 15:14

Cred ca accidentarea nu a fost accidentare serioasa, a simtit ceva undeva. Dar a cazut fizic Simona.

cneius
cneius  •  17 Ianuarie 2019, 14:56

"Toate suntem la fel." Respect, Simona Halep! Haterii sa-si tina ciocul !

jonescu
jonescu  •  17 Ianuarie 2019, 14:36

...bravo Simona ! Frumos spus " ...toate suntem la fel". Respectul fata de adversar inseamna in primul rand ca te respecti pe tine ! Bafta in continuare !...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează