SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - SOFIA KENIN // VIDEO Lovitura cu care Simona Halep a ridicat publicul în picioare! Kenin, năucită

Simona Halep la Australian Open // FOTO: Reuters
Simona Halep la Australian Open // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 09:25

Simona Halep, 27 de ani, locul 1 WTA, s-a calificat în turul III la Australian Open după ce a trecut de americanca Sofia Kenin, 20 de ani, locul 37 WTA, scor 6-3, 6-7, 6-4.

  • În turul III, Simona Halep se va duela Venus Williams,locul 36 WTA, care a trecut de Alizet Cornet, scor 6-3, 4-6, 6-0. Partida se va juca sâmbătă dimineață, organizatorii urmând să anunțe ora de start

În primul set, câștigat de liderul WTA cu 6-3, Simona Halep a reușit o lovitură care a ridicat publicul în picioare. La 3-2 pentru Simona, jucătoarea noastră a atacat dezlănțuit, dar Kenin s-a apărat bine.

Americanca a trimis o minge în colțul terenului, pe care a respins-o cu greu, a venit la fileu și a încercat să o surprindă pe româncă cu o lovitură în direcția opusă alergării. Totuși, Simona s-a redresat și a trimis un forehand la care Kenin nu a avut replică.

Rezumatul video al meciului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
danbinci
danbinci  •  17 Ianuarie 2019, 18:51

Bravo Simonica, Mi-ar place sa castigi acest turneu, si sper sa reusesti. Se vede o crestere in joc, si asa incet , incet, mergi spre forma buna care te-a adus in fruntea WTA. Succes. Dupa umila mea parere, care nu prea cred ca conteaza, carcotasii mai vor trebui sa te suporte ca si lider si dupa A.O.

nabucu_udun_usur
nabucu_udun_usur  •  17 Ianuarie 2019, 11:18

Ei poftim tupeu din partea ei. A câștigat și meciul ăsta. :))) Simona, succes în continuare și mult noroc îți urează și comentatorii de la Eurosport Germania. P. S. Spre disperarea cârcotașilor mai are ceva de stat ca Nr. 1 WTA.

para.para
para.para  •  17 Ianuarie 2019, 10:52

Cuvantul "naucita" din titlu e de tip clickbait. Fecesebeii l-au pus crezand ca o sa faca rating. Asa "naucita" v-a tras-o.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close