SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO Simona Halep, sperietură în meciul cu Muchova » Întreaga audiență a amuțit pentru câteva clipe

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2022 19:32 / Actualizat marti, 28 iunie 2022 19:33

Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) a învins-o pe cehoaica Karolina Muchova (25 de ani, 81 WTA), scor 6-3, 6-2, în primul tur al turneului de la Wimbledon. Singurele emoții avute de româncă au fost provocate de suprafața de joc. 

  • În turul următor, Halep va juca împotriva belgiencei Kirsten Flipkens (36 de ani, 190 WTA).

Simona Halep a avut o prestație impecabilă în fața Karolinei Muchova. Totul a funcționat la parametri maximi. Singurul moment în care oamenii din loja româncei au tremurat a fost la scorul de 3-1 în primul set. 

Bara, Bogdan și Buzărnescu merg în turul II la Wimbledon! Ce adversare vor înfrunta + Ruse, eliminată de Gauff, după o luptă fantastică în decisiv
WIMBLEDON
Bara, Bogdan și Buzărnescu merg în turul II la Wimbledon! Ce adversare vor înfrunta + Ruse, eliminată de Gauff, după o luptă fantastică în decisiv

Simona Halep, sperietură în meciul cu Muchova

Iarba de pe Terenul 1 al complexului londonez deja arată rău, iar acest lucru o putea costa pe Simona. Muchova a servit puternic, Halep a returnat direct în dreapta adversarei. În tentativa de a ajunge la forehand-ul bine plasat al cehoaicei, Halep a alunecat. 

Întreaga audiență a amuțit pentru câteva clipe, dar sportiva din Constanța s-a ridicat rapid, s-a scuturat de firele de gazon și a continuat marșul spre victorie.

Simona Halep, după victoria cu Muchova: „Mă simt minunat aici!”

„Mă simt minunat să fiu înapoi aici. Am amintiri grozave din 2019, e întotdeauna o plăcere să vin aici. Sunt fericită. Mă bucur mult că am câștigat acest meci pentru că ea e o adversară foarte dificilă, joacă grozav, așa că a fost destul de emoționant înainte de meci, dar acum vreau să mă bucur pentru că sunt foarte fericită de cum am jucat.

M-am chinuit destul de mult în ultimii ani, multe accidentări, nu prea aveam încredere cu tot ce s-a întâmplat în lume. Nu a fost deloc ușor de gestionat, dar îi mulțumesc lui Patrick, antrenorului meu, pentru că a adus înapoi această dorință. Acum iubesc tenisul din nou, iubesc să fiu pe teren și iubesc să muncesc, ceea ce nu e foarte ușor", a spus Simona Halep, la interviul de după meci.

Simona Halep, sperietură în meciul cu Muchova » Întreaga audiență a amuțit pentru câteva clipe
Sursă: SofaScore

Statistica meciului, oferită de Sofascore

Cele mai tari imagini din meciul Simona Halep - Karolina Muchova

+7 FOTO

Citește și alte știri din tenis:

Încă o retragere de la Wimbledon » A fost depistat cu COVID-19: „Nu există cuvinte pentru a descrie dezamăgirea pe care o simt”

VIDEO Emma Răducanu, adulată la Wimbledon! Discursul ei a făcut furori pe Terenul Central

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
Dorin_Cta
Dorin_Cta  •  29 Iunie 2022, 00:59

Tot ceea ce contează ca Sim❤️‍????na ne face mândrii in continuare Te iubim si speram in cât mai multe realizări in cariera ta sa ne poți face cât mai Fericiți pe marea majoritate și ignora heiterii care comentează in necunoștință de cauza

Gigi
Gigi  •  28 Iunie 2022, 21:25

GSP sunt securities? Intreb si eu asa, cenzureaza ca rusii

Vezi toate comentariile (2)
Comentează