SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Simona Halep spune TOT despre postul de antrenor: „Asta îmi lipsește!” + Poveste savuroasă la Dubai: „Am schimbat alarma! Nu am anunțat pe nimeni”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2019 17:56

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a vorbit pe larg despre cum îi sunt influențate prestațiile de lipsa unui antrenor și povestește o întâmplare amuzantă petrecută în Dubai. 

„În acest moment nu vorbesc cu nimeni. Mă simt bine, nu știu ce se va întâmpla, dar nu discut cu nimeni. Îmi lipsește să am o voce lângă mine, îmi lipsesc sfaturile. Îmi lipsește faptul că e mereu cineva alături de tine și îți dă un sfat. Dar restul este destul de obișnuit. Sunt o profesionistă și încerc să fac ce trebuie, chiar dacă nu am un antrenor.

Vă voi povesti o întamplare haioasă. În Dubai, mă simțeam obosită înaintea meciului cu Lesia Tsukenko. În timpul nopții nu putusem dormi prea bine. M-am trezit la 8 dimineata. Eram moartă de oboseala. Am schimbat alarma la ceas și le-am scris baieților din echipă că ne vedem la 10:30 pentru micul dejun. Apoi am dormit încă două ore, m-am îmbracat pentru meci, am luat dejunul și am mers direct la meci.

Daca aș fi avut un antrenor, acest lucru ar fi fost imposibil. În acel moment le-am spus băieților că uneori e bine să nu ai un antrenor”, a povestit Halep pentru WTA. 

Vezi și: 

Simona Halep, influență majoră în cariera canadiencei Bianca Andreescu: „Ne-am antrenat împreună în Canada și i-am spus asta!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează