SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Simona Halep, start la Roma » De la ce oră dispută meciul cu Siegemund

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 23:38

Simona Halep (25 de ani, 4 WTA) va debuta miercuri în turneul Premier 5 de la Roma, urmând să o întâlnească pe nemţoaica Laura Siegemund ( 29 de ani, 32 WTA).

Meciul dintre cele două e programat primul pe arena Pietrangeli, cu începere de la ora 12:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO şi în direct la TV Digi Sport.

Halep şi Siegemund s-au mai înfruntat de două ori până acum, nemţoaica impunându-se în ambele dăţi.

Cea mai recentă confruntare dintre cele două datează chiar din această primăvară, când Siegemund a învins-o pe Halep în semifinalele turneului de la Stuttgart, scor 6-4, 7-5.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
tihi
tihi  •  17 Mai 2017, 11:58

Vine dupa un turneu in care putea fi descalificata pentru gesturi nesportive!!! La Madrid jocul cu Vinci a castigat cu noroc in ultima clipa! Cred ca va pierde cu Laura,care este o jucatoare cerebrala,si va scoate din sarite pe nervoasa si ambitioasa Halep!

tanasevictor
tanasevictor  •  17 Mai 2017, 10:33

Simona vine dupa un turneu mare castigat la capatul unei dispute echilibrate si solicitante Rar dupa un asemenea turneu se intimpla sa ai acceasi evolutie Sa nu uitam ca peste 10 zile incepe RG Multa sanatate!

sakamoto
sakamoto  •  17 Mai 2017, 09:22

Simona va cistiga, numai daca o va plimba pe Tzigemund, dintr-o parte in cealalta a terenului, pina la epuizare. Insa daca ii va trimite mingea in racheta, asteptind gresheala oponentei, nici o sansa!Hai Simona! Potzi si trebuie sa cistigi!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close