SPORTURI  »  TENIS  »  WTA STUTTGART

Incertitudine totală! Simona Halep a ajuns la Stuttgart, dar nu știe încă dacă poate juca » Cum arată tragerea la sorți

Simona Halep a evoluat ultima oară la Stuttgart în 2018, când s-a oprit în
Simona Halep a evoluat ultima oară la Stuttgart în 2018, când s-a oprit în "sferturi". FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 19 aprilie 2021 08:00 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 08:11

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) e la Stuttgart, dar încă nu se știe dacă va evolua sau nu, având în vedere accidentarea cu care se luptă de la începutul anului.

  • Turneul de la Stuttgart se va juca între 19 și 25 aprilie

Halep a plecat sâmbătă în Germania, acolo unde începând de azi se desfășoară turneul de categorie WTA 500. Simona Halep nu mai jucat de luna trecută în circuit, atunci când după un meci de simplu și unul de dublu a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări la umăr. 

Românca în vârstă de 29 de ani a început să aibă dureri în această parte a corpului încă de la Australian Open. În funcție de cum se va simți, Halep va evolua sau nu. 

Simona Halep: „Nu știu exact dacă sunt refăcută complet”

„Nu știu exact dacă sunt refăcută complet, mai am câteva zile până la prima partidă N-am avut dureri, sper să mă țină așa și la meciuri”, a spus Simona înainte de plecare. În plus, competiția se desfășoară pe zgură indoor, iar Halep a spus de mai multe ori că nu se simte prea bine la acest turneu din cauza suprafeței, dar și a temperaturii din sală, care uneori poate fi prea scăzută. 

Duminică, a avut loc tragerea la sorți, iar românca urmează să o întâlnească în turul al doilea pe învingătoarea din partida Marie Bouzkova-Marketa Vondrousova. Simona are palmares negativ cu ambele cehoaice. 

În 2019, la Rogers Cup, Simona se retrăgea din partida cu Bouzkova, după ce pierduse primul set cu 4-6. Vondrousova a învins-o pe Halep în același an la Indian Wells și Roma.

5 participăriare Simona Halep la turneul de la Stuttgart, ea atingând în două rânduri semifinalele, 2015 și 2017

VIDEO Cristian Tudor Popescu, despre problemele medicale ale Simonei Halep: „Nu cred că mai este interesată să revină numărul 1”

Citește și alte știri din tenis:

Buzărnescu, după meciurile pierdute la Billie Jean King Cup: „În alte condiții, poate aș fi adus o victorie”

FOTO Andreea Mitu, campioană în Portugalia » 25 de titluri la dublu pentru sportiva din România

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  20 Aprilie 2021, 15:48

Mare pacat ca o atat de mare tenismena a Romaniei (asa cum este ea!) are nevoie de un 'culoar' favorabil intr-un turneu. E oarecum si ... rusinica!

viomarmi22
viomarmi22  •  19 Aprilie 2021, 23:32

Dacă-i va pica Vondrousova în primul meci, sunt 100% sigur că va veni cu scuza că nu s-a refăcut umărul și ca atare se va retrage, deh ! *** ! Asta va urma să facă ca să nu să fie snopită cu bătaia de Vondrousova în două seturi fără istoric !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează