SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2018

SIMONA HALEP - SU-WEI HSIEH » Avertisment categoric primit de Halep înainte de meciul de la Wimbledon: "Nu e altă jucătoare ca ea! E greu de citit"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 iulie 2018 12:00

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, joacă azi, împotriva taiwanezei Su-Wei Hsieh, 32 de ani, locul 48 WTA, în turul III de la Wimbledon 2018. Meciul va începe la ora 15:00 și va fi liveTEXT și foto pe GSP.RO și în direct pe Eurosport.

Adrian Marcu, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit despre meciul dintre Halep și Su-Wei Hsieh și a avertizat-o pe jucătoarea noastră cu privire la jocul taiwanezei.

"Su-Wei Hsieh este o jucătoare mai neconvenţională. Joacă cu amândouă mâinile pe amândouă părţile. Dă multe scurte. Nu este o a doua jucătoare care să evolueze ca ea. Este un pic mai greu de citit.

Cred că acum Simona este foarte solidă. Din punct de vedere fizic este foarte bună. Ea greşeşte foarte puţin şi nu cred că se poate pune vreo problemă în ceea ce priveşte victoria. Simona se poate încurca puțin cu ea, dar nu cred că poate fi o problemă cine câştigă", a declarat Adrian Marcu pentru Prosport.

Meciul Simona Halep - Su-Wei Hsieh poate fi urmărit liveTEXT AICI

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
158334234980480
Nelu Ghencea  •  07 Iulie 2018, 18:15

A intrat in teren Fara Motivatie ?! Ramane Nr. 1 ?! Fata De Meciul Precedent , Este La 180 De Grade . Are Nevoie De Psiholog Mereu . Serva = 0 Venire la Fileu =0 Mingii dupa Mingii numai in adversara , voleuri in adversara ! A fost alergata Tot Timpul Din stanga in dreapta Ca pe un Iepure ! Intra in priza 15 Min. :Merge o Scoti din priza 20 ,Ca un copil si iar si iar Pierde . Stopuri =0 , Loburi =0 Lasa Mai haralambie Harpalete : ca te duci la noi la Nucsoara si Prinzi : Iepuri ,Cotofene , Vulpi ...

tatal__vostru
tatal__vostru  •  07 Iulie 2018, 17:32
Postat de mosvasile pe 07 Iulie 2018, 13:51

Simona ar trebui sa fie deja vaccinata impotriva chinezoaicelor,mai ales dupa setul 1 cu Tsai Tsai Chang,din turul 2!Cam asa va fi si meciul cu aceasta Su Wei Hsieh, cu mentiunea ca aceasta e mult mai sus in clasament si se presupune ca are nervii mai tari!

din pacate Halep nu e vaccinata impotrivei propriei labilitati psihice si atunci cand are avantajul clar de partea ei urmeaza inevitabil relaxarea. Azi a luat bataie de la o anorexica de 50 de kilograme care doar trecea mingea peste fileu dupa ce a avut 5-2 in decisiv am impresia. Celula valaha nu are cum sa fie antrenata sau inlaturata. Te nasti cu ea si o inmultesti toata viata.

zorah
zorah  •  07 Iulie 2018, 14:43

Eu nu intelege de ce Stere ii fura banii ca sa investeasca el sa faca el sa-i inmulteasca.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează