SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep surprinde: ”N-am mai crezut în victorie după primul set” » Cum îşi explică înfrîngerea cu Ekaterina Makarova

Articol de GSP - Publicat marti, 27 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 27 ianuarie 2015 09:45

Simona Halep, locul 3 WTA, a vorbit despre înfrîngerea din sferturile de finală de la Australian Open în faţa Ekaterinei Makarova, scor  4-6, 0-6.

"M-am antrenat foarte bine dimineaţă, dar poate am fost un pic prea stresată înainte de startul meciului. N-a fost ziua mea cea mai bună, a fost una proastă. Ea a jucat bine, totul a fost în favoarea ei, aşa că a meritat să cîştige acest meci.

Sînt tristă acum pentru că n-am putut să joc la cel mai înalt nivel, dar aşa e în tenis şi trebuie să mă gîndesc la turneul următor. Uneori nu poţi trece peste astfel de situaţii", a spus Simona Halep.

Jucătoarea noastră surprinde şi spune că şi-a pierdut complet încrederea după ce rusoaica a luat primul set. "Poate nu m-am luptat psihic cît a trebuit pentru puncte. Mi-am pierdut concentrarea în timpul punctelor, n-am mai fost focusată să cîştig meciul. N-am mai crezut în setul doi, probabil de aceea am pierdut la zero", a explicat Simona.

...despre presiune: "Nu ştiu dacă pot să zic asta, nu cred. Doar că am fost un pic stresată. Nu ştiu de ce. Am adunat experienţă faţă de anul trecut, deci nu cred că am resimţit presiunea. N-am intrat în meci"

...despre turneu: "Anul trecut am obţinut un rezultat mare. Nu pot să spun acelaşi lucru acum, dar e suficient pentru mine. Am început anul foarte bine. Am cîştigat un titlu şi am făcut cîteva meciuri bune şi aici"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (110)
kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  27 Ianuarie 2015, 21:57
Postat de supersolo pe 27 Ianuarie 2015, 21:17

explicatia e mai simpla de atat....nu a vrut sa joace cu Sharapova ...si punct...nu poate juca atat de prost nici daca ar vrea....DAR ...de data asta a jutat-o pe Makarova sa castige meciul...

Pai un "ajutor" de genul asta ar costa o jucatoare citeva sute de mii de dolari in plus si citeva sute de puncte in plus!Deci,putea sa treaca de E.M. dupa care sa se de-a lovita si gata....se califica Urlatova fara joc,nu-i mai simplu asa?

supersolo
supersolo  •  27 Ianuarie 2015, 21:17

explicatia e mai simpla de atat....nu a vrut sa joace cu Sharapova ...si punct...nu poate juca atat de prost nici daca ar vrea....DAR ...de data asta a jutat-o pe Makarova sa castige meciul...

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  27 Ianuarie 2015, 20:45

Poate o fi un accident,se intimpla si la case mai mari,sa ai o zi proasta,cine stie?Eu,nu cred... Poate sa spuna oricine (inclusiv Simona) ce vrea despre meciul asta pierdut in fata lui E.M. pentru mine,realitatea este mult mai simpla.Simona nu a vrut (sau nu a fost lasata) sa joace tenis! Comportamentul ei in timpul meciului spune tot.Am vazut aproape totate meciurile ei de la Budapesta pina la acesta,cu E.M. si in teren,NU A JUCAT SIMONA! Si cind spun asta nu ma refer la adversara.Ca vorba aia,si Petra este stingace si a invins-o de doua ori fara probleme. * Sa auzim numai de bine!

Vezi toate comentariile (110)
Comentează
Close