SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

SIMONA HALEP - TAYLOR TOWNSEND 6-1, 6-3 // VIDEO Victorie fulger! Simona e în turul 3 la Miami după o prestație splendidă

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2019 01:46

Simona Halep (27 de ani/3 WTA) a trecut de americanca Taylor Townsend (22 de ani/96 WTA), scor 6-1, 6-3, și s-a calificat în turul 3 al turneului de la Miami. 

  • Simona Halep va juca în turul 3 împotriva slovenei Polona Hercog (93 WTA), care a trecut în turul 2 de Misaki Doi (112 WTA), scor 7-6(4), 6-4.
  • Perechea Simona Halep/Julia Goerges debutează sâmbătă în proba de dublu, în al treilea meci de pe terenul cu numărul 6. Adversare sunt Kristina Mladenovic și Timea Babos.

Taylor Townsend nu a avut timp să se dezmeticească. După 15 minute de tenis magistral, Halep conducea cu 4-0. Pactul dintre româncă și liniile terenului a continuat până la finalul unui set în care americanca a schimbat de mai multe ori strategia, de fiecare dată inutil. Mingile înalte încercate în final au fost controlate cu ușurință de Simona. După doar 29 de minute setul se sfârșea, scor 6-1.

Daniel Dobre, ajutorul sperat

Americanca a părut mai inspirată după discuția avută cu antrenorul și a izbutit două game-uri albe consecutive în setul secund, egalând astfel la 2. Simona și-a păstrat serviciul, apoi a apelat în premieră la serviciile antrenorului Daniel Dobre. Discuția avută a limpezit restul disputei. Simona a mai pierdut un singur game din acel moment, a profitat de precipitarea americancei și a obținut victoria după mai puțin de o oră de joc, scor 6-1, 6-3.

 Simona Halep - Taylor Townsend 6-1, 6-3

6-3, Game, set și MECI Simona Halep!
5-3, Game Townsend:
Americanca amână pentru scurt timp înfrângerea inevitabilă.
5-2, Game Halep:
Simona nu mai greșește niciun punct și e la un singur game de victorie!
4-2, Break Halep:
Americanca se precipită, riscă pe serviciul secund și produce două duble greșeli. 
3-2, Game Halep:
Finalul game-ului aduce o premieră: prima discuție avută de Simona cu antrenorul, pe teren, în 2019. Daniel Dobre a sfătuit-o să fie răbdătoare pe loviturile de rever.
2-2, Game Townsend:
Americanca ia al doilea game consecutiv la zero. În tribune se iscă un „război” al galeriilor. 
2-1, Break Townsend:
Game-blitz câștigat de americancă pe serviciul lui Halep. E primul break reușit de aceasta.
2-0, Break Halep:
Simona e de netrecut astăzi. Singurul lucru care i-a stat în cale a fost o minge „defectă” pe care i-a înmânat-o arbitrei de scaun.
1-0, Game Halep:
Românca începe sigur și actul doi.

A început setul secund!

6-1, Break și SET Halep: Simona închide setul în doar 29 de minute. Townsend cere intervenția antrenorului. 
5-1, Game Halep:
Simona salvează 4 mingi de break înainte de a-și adjudeca game-ul. 
4-1, Game Townsend:
Americanca servește mai bine și profită de două greșeli făcute pe lovituri banale de Simona. 
4-0, Game Halep:
Primul as și prima greșeală în contul româncei. Townsend ajunge la 9 erori neforțate și încearcă să schimbe tactica. Folosește mingi înalte, aproape de linia de fund a terenului Simonei. Fără succes. 

3-0, Break Halep: Simona controlează autoritar raliurile. Izbutește încă o lovitură de generic, un passing de backhand scurt, în cross.
2-0, Game Halep:
Pactul cu liniile terenului e respectat în debutul meciului. Simona riscă, lovește la limită și își consolidează break-ul. 
1-0, Break Halep:
Simona are un start spectaculos. Trece în avantaj datorită unui backhand splendid în lung de linie, apoi își creează două șanse de break pe eroarea neforțată a americancei. Închide cu un voleu de lângă fileu.

A început partida! Townsend servește prima. 

Vezi și: 

Bianca Andreescu vorbește despre marea revenire în fața Irinei Begu: „Sper să nu mai ajung vreodată în această situație”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
mikidiki
mikidiki  •  23 Martie 2019, 19:00

Mesajele de rau sunt cenzurate mai ceva ca in Korea de nord!

267890
267890  •  23 Martie 2019, 17:35

Ca de obicei toate jucatoarele de locul 100 sunt rezervate pentru Halep, care evident joaca fantastiiiiiiiiiiic... pana da si ea de una mai rasarita.

florianveress
florianveress  •  23 Martie 2019, 15:25

*** adoratori, cu cine vă certați?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează