SPORTURI  »  TENIS  »  ANTRENOR

SIMONA HALEP // Thierry van Cleemput a ajuns în România! Primele declarații ale viitorului antrenor al Simonei Halep: „Are nevoie de ajutor!”

Captura TV Digi Sport
Captura TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 10:48

Thierry van Cleemput (50 de ani) a sosit azi noapte în România, iar azi va purta o discuție importantă cu Simona Halep (3 WTA). Belgianul ar urma să fie noul antrenor al jucătoarei noastre, cel care trebuie să-l facă uitat pe Darren Cahill. 

Nu am început să lucrez cu Simona. Abia am cunoscut-o în Australia şi am stat de vorbă. După cum ştiţi, are nevoie de ajutor, am venit aici şi poate vom colabora. Acum doar vom sta de vorbă şi poate vom încerca”, a spus Van Cleemput conform TV Digi Sport.

Presa din Belgia a anunțat de mai mult timp mutarea, dezvăluind că antrenorul ar urma să aibă un salariu de 17.000 de euro, adică de 5 ori mai puțin decât îi plătea Simona fostului ei antrenor.

„Îmi place mult jucătoarea, îmi place mult stilul ei de joc şi dacă s-ar perfecta parteneriatul, cred că ştiu cum aş putea s-o ajut. Ar fi prosteşte din partea mea să spun că voi face mai mult decât cel dinaintea mea. Ce mă interesează este munca”  Thierry Van Cleemput

CITEȘTE ȘI:

S-a afișat noul clasament WTA! Halep a pierdut poziția de lider! Avem 5 jucătoare în top 100 + urcare pentru Serena Williams și Bianca Andreescu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
12luminaverde
12luminaverde  •  28 Ianuarie 2019, 15:53

"De cinci ori mai putin decat fostul antrenor"... Da' e si de cinci ori mai putin cunoscut; asta nu se ia in calcul?

dinamo100
dinamo100  •  28 Ianuarie 2019, 15:35

Provocarea cea mai mare pentru van Cleemput este sa castige increderea Simonei, ceea ce nu e deloc simplu! Simona are o mandrie personala la un nivel ridicat, si pentru Cahill a fost foarte greu sa o "imblanzeasca".

wishmaster
wishmaster  •  28 Ianuarie 2019, 15:29
Postat de thomassystem pe 28 Ianuarie 2019, 14:50

Foamea pe ăsta cât casa. Îi dă simonica o chiflă cu lapte. Un fel de atârnător. Când o țipa odată la el FOSTUL LIDER MONDIAL ( doamne ce bine sună) fuge în Belgia în 5 minute. " Băi Climputule, bate și tu din palmele alea". Climputul o ia de pe locul 3 și o va duce până pe 28. Apoi vine Agassi și o duce până după 50 încolo. Te iubim simona.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează