SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP, turul 2 la Australian Open | VIDEO Simona, prima reacție după victoria de la Australian Open: „Mă doare încheietura”

Articol de GSP - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 11:53

Simona Halep (3 WTA, 28 de ani) a oferit prima reacție după ce s-a calificat în turul 2 al turneului de la Australian Open, victorie cu americanca Jennifer Brady (48 WTA, 24 de ani) scor 7-6(5), 6-1. (Detalii AICI

  • Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) va juca în turul II la Australian Open cu britanica Harriet Dart (23 de ani, 173 WTA). Meciul va avea loc joi dimineață, organizatorii urmând să anunțe ore de disputare. 

Simona Halep a vorbit la interviul de după meci, acordat pe teren despre victoria de azi și despre accidentarea suferită la încheietura mâinii drepte. 

Simona Halep: „Și la Australian Open 2018 m-am accidentat!”

„Cu siguranță a fost un meci greu. Am jucat anul trecut contra ei, iar meciul a ajuns în decisiv. M-am pregătit foarte bine. Sunt fericită că am câștigat și am ajuns în runda următoare. Mă simt foarte bine în Australia. Cred că în setul doi mi-am găsit ritmul. Am reușit s-o mișc mai mult pe teren și am servit mai bine.

În aduc aminte că și în 2018 m-am accidentat în primul tur. Sper să repet parcursu l de atunci (n.r. Simona a jucat finala atunci, pierdută contra lui Caroline Wozniacki). Mă doare puțin încheietura, dar nu mă gândesc la asta. Acum vreau să mă relaxez puțin și să mă recuperez pentru meciul următor. 

Este un sentiment frumos să-l am din nou pe Cahill lângă mine. Am o echipă foarte bună, care mă sprijină în fiecare moment”, a declarat Simona Halep. 

+10 FOTO

Vezi și: 

Simona Halep, căzătură la puternică în primul set cu Brady! A cerut intervenția medicului și acuză dureri în meci

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
parpalache
parpalache  •  21 Ianuarie 2020, 20:19
Postat de mikidiki pe 21 Ianuarie 2020, 13:56

Misto timeout-ul luat fix cand aia servea ptr meci o prefacatorie marca inregistrata SH manevra a fost facuta sa o scoata pe aia din mana care ii dadea cu terenul in cap ar trebui intetzise mizeriile astea!

Cum adica "aia servea pentru meci"?Poate ai vrut sa zici..."pentru set"!Pai a fost de doua ori in situatia de a servi... pentru set!De obicei autsiderul"se taie",nu rezista nervos si pierde, in aceste momente decisive,iar o intrerupere poate avea efect neasteptat!

parpalache
parpalache  •  21 Ianuarie 2020, 20:12

O adversara cu un stil de joc linear,bazat exclusiv pe lovituri in forta-destul de precise-stil de joc convenabil Simonei,care si-a practicat"jocul ei"adica de pe fundul terenului si cu deplasare raoida in teren!Chiar si asa,partida a fost pe muche,Simona castigand-cu emotii-primul set,la tie break!Iar setul doi nu se pune,pentru ca Simona a beneficiat si de asta data-ca de atatea alte dati-de sindromul autsiderului,epuizat mental de suprasolicitarea nervoasa din primul set!Dar ce s-ar fi intamplat daca Simona ar fi dat peste o adversara cu un stil de joc mai variat-ca Vondrousova?

zm3u
zm3u  •  21 Ianuarie 2020, 19:05
Postat de mikidiki pe 21 Ianuarie 2020, 13:56

Misto timeout-ul luat fix cand aia servea ptr meci o prefacatorie marca inregistrata SH manevra a fost facuta sa o scoata pe aia din mana care ii dadea cu terenul in cap ar trebui intetzise mizeriile astea!

*** S-a cam golit forumul, au ramas doar astia care jignesc zilnic sportivii! V-am sters de pe lista.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează