SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

SIMONA HALEP // UPDATE Gabriela Firea organizează o festivitate pentru Simona Halep! Campioana de la Wimbledon așteaptă sărbătoarea de pe Arena Națională

Simona Halep și Gabriela Firea, la festivitatea din 2018 după câștigarea Roland Garros // FOTO: Cristi Preda
Simona Halep și Gabriela Firea, la festivitatea din 2018 după câștigarea Roland Garros // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iulie 2019 18:02

Simona Halep (27 de ani, 4 WTA) a câștigat finala Wimbledon, învingând-o pe Serena Williams, 6-2, 6-2, ajungând la două trofee la turneele de Grand Slam. Miercuri, de la ora 19:00, va fi organizat un eveniment pe Arena Națională.

UPDATE ora 18:00

Simona a confirmat prezența: „Încă nu știu nimic oficial. Dacă o să am ocazia să împart această bucurie cu oameni, mă voi duce cu mare drag”.

UPDATE oRA 17:0

Festivitatea în onoarea Simonei Halep va fi organizată miercuri, de la ora 19:00, pe Arena Națională.

Simona Halep, care revine azi în țară, va fi premiată de autoritățile române. Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, a anunțat că Primăria îi va organiza miercuri o festivitate pe Arena Națională, potrivit Digi 24.

Firea, huiduită la festivitatea din 2018, după Roland Garros (Detalii AICI), a anunțat că nu va participa la eveniment și că Federația Română de Tenis va da mai multe detalii.

Premiată de Președinție

Președinția României a anunțat că președintele Klaus Iohannis o va premia și el pe Simona Halep. Astfel, jucătoarea de tenis va primi Ordinul Național „Steaua României”, într-o ceremonie care va avea loc la Palatul Cotroceni.

„Prin dăruirea, devotamentul și profesionalismul său, demonstrate atât pe terenul de tenis, cât și în afara sa, Simona Halep a promovat numele țării noastre în întreaga lume. Simona Halep este un model pentru tânăra generație, iar implicarea sa în popularizarea tenisului în rândul copiilor reprezintă un uriaș câștig pentru sportul românesc” comunicat președinția României

vEZI și:

VIDEO+FOTO Balul de duminică » Ce și-au spus Simona Halep și Novak Djokovic + declarația fantastică a numărului 1 ATP despre România și Serbia

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (16)
10204072431627928
Mircea Serban  •  15 Iulie 2019, 19:36

Din nefericire incultura este prezenta si in randul oamenilor din presa si e cu atat mai neplacuta cu cat este vizibila in spatiul public! Cum sa nu adaugi langa numele Nadiei pe cel al singurei femei de pe planeta -brasoveanca MARIEA CRASMARU, cine a strabatut la picior toate continentele, polii, ecuatorul, Siberia si Oceania?! Da, Nadia, Mariea si Simona sunt aurul sportiv al excelentei romanesti! MULTUMESC CA EXISTATI, MINUNATE ALE NOASTRE!

771545396317549
Eugen Iustin  •  15 Iulie 2019, 19:21
Postat de Cris Juganaru pe 15 Iulie 2019, 18:38

danielp0tc0varu, dublul standard consta exact in ce propui tu, presedintele sa se afiseze cu Halep, in timp ce primarul general nu. Dar de ce unul da, iar altul nu? Ori ambii, ori niciunul. Ca doar nu poseda vreunul dintre cei doi realizari exceptionale in materie de sprijin sportiv care sa-i justifice asocierea cu Halep (dimpotriva, ambii au „bube„ politice, unii chiar „condamnari civile„ pt insusire abuziva, prin uz de fals, a unor case). Altfel, daca se merge pe varianta de recunoastere la nivel prezidential, atunci sa se accepte si recunoasterea la nivel de primarie a capitalei, cea care organizeaza festivitatea de premiere, ca tutelar al stadionului national. Sa hotarasca publicul? Pai si eu fac parte din public si nu-l vreau pe Iohannis langa Halep, pt a culege capital politic, asa cum nu o vreau nici pe Firea, din acelasi motiv. Altminteri, sa fim ingaduitori cu amandoi. Asa trebuie sa gandim obiectiv, fara partipriuri subiective in raport cu afinitatile sau repulsiile noastre politice.

Mai antenistule, lasa gargara, firea nu cred ca are tupeul sa apara pe vreundeva in public de frica de ploaia de flegme si injuraturi pe care le va primi si pe care le merita. In schimb, iohanel se poate duce linistit, propaganda antenista spala pe creier doar indivizi care nu prea inteleg oricum de ce il urasc, ba ca sase case, ba ca e neamt, vax, degeaba si nimic. firea reprezinta o grupare mafiota care lucreaza de zeci de ani la subminarea acestei tari, cum poti face comparatie intre cei doi? Nesimtitule.

10214661495033616
Adrian Zaharia  •  15 Iulie 2019, 18:45

Doamna Firea, ne-au omorat tantarii in Bucuresti (in cartierele Floreasca, Tei... probabil in tot Bucurestiul) !!!!! E foarte foarte grav ce se intampla, nu stiu daca va dati seama !!!!! Credeti ca acest fapt va trage PSD-ul si pe Dumneavoasta personal in jos la alegeri ??? Enorm, ce mai ne-ati nenorocit prin faptul ca nu ati facut bine acest lucru.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează