SPORTURI  »  TENIS  »  

Simona Halep va primi titlul de cetăţean de onoare al Constanţei

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 10 iunie 2014 18:44

Simona Halep va primi titlul de cetăţean de onoare al oraşului Constanţa în următoarea şedinţă de Consiliul Local, care va avea loc în această lună.
Evoluţia încîntătoare a Simonei de la Roland Garros, unde a disputat finala turneului, pierdută în faţa Mariei Şarapova, scor 4-6, 7-6, 4-6, a determinat autorităţile locale din Constanţa să îi acorde titlul de cetăţean de onoare al oraşului. În luna martie, Radu Mazăre, primarul Constanţei, a ezitat să-i acorde acest titlu, spunînd că sportiva mai are lucruri de demonstrat.

Tot în luna martie, Simona Halep a primit titlul de cetăţean de onoare al judeţului Constanţa, distincţia fiind ridicată de către tatăl acesteia, întrucît sportiva se afla în SUA unde participa la un turneu. Titlul de cetăţean de onoare al judeţului a fost acordat chiar în ziua în care jucătoarea de tenis ajunsese pe locul 5 în clasamentul WTA.

În decembrie 2013, Simonei Halep i-a fost conferit cu titlul de cetăţean de onoare al oraşului Buşteni, ea primind ulterior de la autorităţile locale un teren de 500 de metri pătraţi în baza "Regulamentului privind procedura de acordare a titlului de cetăţean de onoare al oraşului Buşteni".

Simona Halep, finalistă la Roland Garros, ocupă locul 3 în ierahia jucătoarelor profesioniste de tenis, dată publicităţii luni, doar americanca Serena Williams şi chinezoaica Na Li fiind mai bine clasate ca sportiva română. Locul 3 pe care îl ocupă Halep de luni reprezintă cea mai bună poziţie pentru o jucătoare din România.

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (24)
mmara
mmara  •  11 Iunie 2014, 18:44

Cetățean de onoare - OK. Poate mult mai folositor ar fii un pașaport diplomatic pentru a facilita călătoriile în străinătate: ceva mai multe țări pentru care nu este nevoie de viză (China de exemplu), tranzit mai rapid prin aeropoarte (Immigration, Customs, Security).

assf
assf  •  11 Iunie 2014, 00:24

nu mai fiti mai oameni buni hateri ..nu incercati sa le copiati discursul unora ca tiriac,nastase si banciu, ca am vazut ca si asta e tare in gura in ultima vreme. simona a tras mult ca sa ajunga pe locul 3 in lume. nu a pus-o cineva acolo asa pe ochi frumosi. de bine de rau cel putin in ultimul an a batut atat jucatoare bine cotate cat si jucatoare cotate de la locul 50 in jos. nu e chiar asa usor sa bati jucatoare de pe locul 50 ..60 ..70 ati vazut atatea surprize la roland garros. sa dea Dumnezeu sa o tina forma asta buna cat mai mult si in aceasta forma buna pe care ea o are sa o aiba cat mai multe fete, niculescu, dulgheru, begu candantu, olaru etc etc.

msr_ms
msr_ms  •  10 Iunie 2014, 20:21
Postat de stefansb pe 10 Iunie 2014, 20:20

nu era. n-a mai fost in top 10 de mult timp.

in regula!oricum nu sunt interesat de ivanocic precum pretenu'eugen76pan.iti multumesc inca o data pt.informatie.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează