SPORTURI  »  TENIS  »  VACCIN CORONAVIRUS

VIDEO Simona Halep s-a vaccinat împotriva coronavirusului: „Este spre binele tuturor. Sunt mai în siguranță” » Ce planuri are acum

Simona Halep s-a vaccinat împotriva coronavirusului +24   FOTO
Simona Halep s-a vaccinat împotriva coronavirusului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2021 12:08 / Actualizat miercuri, 24 februarie 2021 14:39

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) a fost azi la Institutul Cantacuzino pentru a face prima doză de vaccin împotriva coronavirusului.

La final, Simona Halep a dezvăluit că se bucură că s-a putut vaccina și i-a sfătuit pe oameni să facă același lucru pentru a opri pandemia de COVID-19.

Simona Halep: „Sunt mai liniștită după vaccin”

„Îmi doream să mă vaccinez. Am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine. Am fost vaccinată cu Pfizer. Sunt bine, nu am avut nicio reacție adversă acum. Este spre binele tuturor și de aceea am decis să mă vaccinez. Sper să facă asta cât mai mulți oameni. Mă liniștește, sunt mai în siguranță. 

Dar voi avea grijă în continuare și mă voi proteja cât mai mult.  Dacă e singura modalitate să scăpăm de pandemie, consider că e foarte bine să ne vaccinăm. Dar fiecare face cum vrea. Sfatul meu e ca oamenii să se vaccineze”, a spus Simona Halep la Digi 24.

+20 FOTO

„ În plan e să joc la Dubai. Sunt în recuperare și voi vedea săptămâna viitoare ce va fi. Sper să joc bine la fiecare turneu. Vreau să merg la Jocurile Olimpice. Vreau să facă treabă bună, să iau o medalie. Sper să nu fie așa greu ca în Australia.  Normal, la dublu voi juca alături de Horia Tecău. Prin iunie vom începe să ne antrenăm
 - Simona Halep

Dintre numele importante din sport, până acum s-au vaccinat gimnasta Larisa Iordache, Nicolae Dică (antrenor secund România) și Denis Haruț (fundaș FCSB și România U21).

Simona Halep a avut COVID-19

În finalul lui octombrie, Simona Halep a dezvăluit că a contactat coronavirusul, ea vindecându-se fără probleme. „M-am speriat, da. De la zi la zi, așteptam să se întâmple ceva rău, dar bine că nu s-a întâmplat și că am avut simptome foarte lejere. Nu e de glumă cu acest virus și cred că toată lumea trebuie să se protejeze pentru a trece cu bine peste această perioadă”, spunea Halep pentru GSP despre perioada în care a fost bolnavă.

VIDEO Simona Halep așteaptă JO de la Tokyo: „Mi-aș dori foarte mult o medalie la Olimpiadă”

Citește mai multe știri despre Simona Halep: 

Simona Halep a atins o bornă incredibilă! Este singura jucătoare activă într-un TOP unic

Simona Halep amână revenirea pe teren după Australian Open! Ce mesaj a avut după ce s-a retras de la turneul de la Doha

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
ray51
ray51  •  26 Februarie 2021, 20:34

Vai, chiar l-ai facut? Extraordinar! Ce sfatoasa ai devenit. Rusinica!!!

347655969058390
Ion Popescu  •  25 Februarie 2021, 10:18

Astazi Simona a reaparut la Dubai ca favorita nr.1. Barty s-a retras. De asemenea Andreescu.

662835230489631
Adi Munteanu  •  24 Februarie 2021, 15:33

A jucat 5 meciuri și deja e obosita. Ii trebuie timp sa se refacă. Altele joaca mereu și nu mai obosesc.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close