SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP- VENUS WILLIAMS » Când se joacă șocul din turul 3 de la Australian Open

Simona Halep într-o întâlnire directă cu Venus Williams // Foto: Guliver/GettyImages
Simona Halep într-o întâlnire directă cu Venus Williams // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 ianuarie 2019 09:04

Simona Halep și Venus Williams se vor întâlni în turul 3 de la Australian Open sâmbătă dimineață, de la ora 10:00, pe Arena Margaret Court. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Eurosport.

  • Când se joacă Simona Halep- Venus Williams: sâmbătă, ora 10:00, ora României;
  • Unde se joacă Simona Halep-Venus Williams: Arena Margaret Court, 7500 de locuri;
  • Cine transmite la TV Simona Halep-Venus Williams: Eurosport. Online, meciul poate fi văzut pe Eurosport Player. Va fi liveTEXT, cu opinii și reacții pe GSP.RO.

În turul precedent, Simona Halep a trecut de Sofia Kenin (20 de ani, 37 WTA), scor 6-3, 6-7 (5), 6-4.

Simona Halep și Venus Williams (38 de ani) se întâlnesc într-un meci direct pentru a șasea oară. Jucătoarea din SUA a câștigat trei partide, iar liderul mondial două jocuri.

Cine e Venus Williams

Venus are un CV fabulos. A fost de 16 ori finalistă și de 7 ori câștigătoare a turneelor de Grand Slam, dintre care 5 trofee le-a cucerit la Wimbledon, iar două la US Open.

Ajunsă pe 38 în clasament după un 2018 nu foarte satisfăcător, Venus nu a fost cap de serie la Australian Open și a trebuit să înfrunte încă din primul tur un cap de serie. Americanca a evitat la limită o înfrângere cu Mihaela Buzărnescu, în fața căreia a revenit de la set și break.

În turul 2, Venus a avut o misiune ceva mai ușoară. A jucat trei seturi cu franțuzoaica Alizet Cornet, 46 WTA, însă victoria lui Williams a fost mult mai categorică. Sora mai mare a Serenei s-a impus cu 6-3, 4-6, 6-0, după două ore și 19 minute.

Citește și:

Venus Williams a vorbit despre meciul cu Simona Halep » Cum o caracterizează pe jucătoarea noastră

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
ray51
ray51  •  18 Ianuarie 2019, 10:29

Pentru cine e 'socul' ?

peluza
peluza  •  18 Ianuarie 2019, 10:18
Postat de thomassystem pe 18 Ianuarie 2019, 09:49

Tare mi-e frică de meciul ăsta. Mache are noroc din nou și pică cu un dinozaur din cretacic. Probabil se va impune, câtă baterie să mai aibă și Venus? Ce urmează pentru Mache? Monica Seleș?

Ma bucur ca ti-ai mai luat din medicamente de aseara.

peluza
peluza  •  18 Ianuarie 2019, 10:16
Postat de adi_stelistul pe 18 Ianuarie 2019, 10:09

Te inseli. Serena a foarte puternica acum. Mult mai tare cat la Wimbledon sau US Open cand a beneficiat si de o conjunctura fericita pentru a ajunge in finala. Acum chiar e de titlu cum era inainte de pauza.

Bine ar fi sa fie mai simple :)) E ilogic ce a spus el, Serena Williams castiga meciuri numai din servit. Iar Venus a jucat cel mai bun tenis al ei de la acel US Open bun.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează