SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - VENUS WILLIAMS » Ce au în comun cele două adversare de sâmbătă + Americanii analizează duelul: „Halep nu e pregătită”

Simona Halep la Australian Open // Foto: Guliver/GettyImages
Simona Halep la Australian Open // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 ianuarie 2019 14:58

USA Today analizează întâlnirea din turul 3 de la Australian Open dintre Simona Halep (27 de ani/1 WTA) și Venus Williams (38 de ani/36 WTA), despre care spune că „toții ochii vor fi pe acest meci”.

Partida dintre cele două se joacă sâmbătă dimineață, de la ora 10:00, în direct la Eurosport și liveTEXT pe GSP.ro.

"Dacă este un lucru pe care Williams şi Halep, campioana de la Roland Garros, îl au în comun, acela este că niciuna nu a ajuns uşor în turul 3. Williams (38 de ani) a jucat trei seturi în ambele meciuri de până acum.

Halep a fost condusă cu un set şi un break de Kaia Kanepi, în primul tur, înainte de a reveni şi a câştiga cu 6-7, 6-4, 6-2. Marţi, adolescenta Sofia Kenin a avut 4-2 în decisiv, înainte ca Halep să întoarcă pentru o victorie cu 6-3, 6-7, 6-4", notează sursa citată.

Americanii consideră că liderul mondial „nu este atât de pregătită pe cât şi-ar fi dorit pentru a juca la Australian Open. Halep a pierdut ultimele 5 meciuri din 2018 şi a încheiat prematur sezonul trecut, din cauza problemelor la spate”.

Citește și:

AUSTRALIAN OPEN // Simona Halep, dezavantajată de organizatori contra lui Venus Williams?! Caroline Wozniacki s-a implicat în problemă: "Există un motiv!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează